Piata mai avantajoasa si mai extinsa prin contractele incheiate cu furnizori din China

BUCURESTI - 7 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Piata de retail este in continua dezvoltare in Romania. Cert este ca spiritul ingenios al romanilor face ca odata cu evolutia societatii existe si un alt raport fata de eventuale optiuni. Asadar, cand vine vorba de a explora lumea furnizorilor, China este o locatie favorita. Pentru ca intervin alte legi, pentru astfel de situatii ce se interpun intre furnizorii din China cu cei interesati din Romania de a cumpara capital de produse, o firma specializata este solutia moderna.

Bizz2China

Bizz2China

Bizz2china .ro este pagina oficiala a celor care se ocupa cu rol de mediator intre piata de retail din China si cea din Romania. Acest consultant in lumea de business aduce un complex de avantaje pentru cei care se bazeaza pe o firma import China pentru dezvoltarea unei afaceri pe teritoriu local.

Avantaje de business prin colaboarea cu furnizorii din China 

Pasii de colaborare cu Bizz2China incep prin preferintele celor care isi cauta anumite produse. Indiferent care este nisa, consultantii si specialistii de la Bizz2China vor identifica producatorii ce pot deveni ulterior sursa de produse. Apoi urmeaza partea de discutie, in a gasi stocul necesar la un pret rezonabil.

Ceea ce parte a fi o arta a negocierii se complica odata cu legile in vigoare. Plasarea comenzii este doar un prim aspect. Marfa din China insa trebuie sa o transporti in conditii optime pana la destinatie. Asigurarea calitatii este si ea inclusa in acest proces. Chiar si cand cantitatile sunt foarte mari, calitatea nu trebuie sa fie un aspect pierdut. De asemenea, se va impune o asigurare, ceea ce de altfel completeaza un cadru legislativ impus. 

Printr-un complex de aspecte ce garanteaza ca ceea ce s-a selectat de la bun inceput este si ceea ce se primeste, expertii Bizz2China ofera sprijin real. Formalitati de import, plata, contractul realizat sunt aspecte firesti in domeniu, insa mai dificile avand in vedere cele doua distante locatii ale partenerilor. Asadar, consultantii alesi vor fi cei care mediaza si simplifica procedeul, pentru ca ambele parti sa ajunga la consens si toti termenii legali intre parti sa fie respectati pana la capat.
Mai mult decat a gasi pe cineva care sa va consilieze cu privire la demersurile de import ale unor tipuri de marfuri din China, Bizz2China a dezvoltat un mediu de afaceri cu potential. Intermedierea unor parti precum furnizor chinez si receptor de marfa roman are la baza aspecte pe care nu oricine le poate realiza. Complexitatea domeniului este pentru unii o piedica, asadar provocarea unei firme precum Bizz2China este de a merge mai departe nu cu incercarea, ci cu telul de a reusi sa incheie un contract favorizant intre partile ce sunt la mare distanta.

Scurta concluzie

Avantajul este unul clar: piata din China este rentabila financiar vorbind, dispune de un capital enorm, deci lipsa de stoc nu intra in discutie. De asemenea, aceeasi resursa este si complexa din punct de vedere al tipurilor de produse. Cel putin fata de ceea ce se gaseste la nivel national, piata din China este net superioara in a deveni sursa potrivita unui business de retail in tara.