Picioarele de masa din fonta, intre estetica si functionalitate

BUCURESTI - 6 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fonta este aliajul casant cu numeroase proprietati si avantaje. Prin combinatia fierului cu carbon si alte elemente rezulta acest material un continut rezistent. Sunt binecunoscute elementele de tip oale si tigai din fonta, precum si caloriferele pe stil vechi. Insa dincolo de functionalitatea acestui material, cand i se atribuie si un aspect estetic se poate miza pe crearea unor stiluri unice.

Secan

Secan

Un binecunoscut alt domeniu in care fonta este baza se refera la capitolul de mobilier de gradina. Optiunile de picioare de masa din fonta sunt dintre cele mai apreciate, cu numeroase motive pentru care utilizatorii ar avea o astfel de preferinta.

Stabilitate

Mobilierul de gradina este de regula expus unor factori externi. Acestia ii pot afecta aspectul, calitatea si in cele din urma functionalitatea. Asadar, cu masuri de precautie luate in avans, fonta, ca si cadru al unei mese, este cea care ii ofera stabilitate. Mai mult decat atat, ii ofera rezistenta atat in a sustine mari greutati, cat si in timp, ca posibilitate extinsa de a folosi mobilierul pe termen lung.

Fara sa existe un compromis din punct de vedere al aspectului, piciorul din fonta se dovedeste a fi si unul atractiv din punct de vedere al aspectului. Poate avea diferite forme, diferite stiluri abordate. Asta va contribui tototdata la imaginea finala a setului de mobilier.

La secan.ro , in categoria de picioare de masa din fonta varietatea este in masura sa multumesca pe cei interesati. Cu 4 brate, astfel de picioare pot avea o forma clasica patrata la baza, rotunda sau o forma cu 3 brate, atent detaliate. In functie de tipul de masa si de setul din care aceasta face parte, se alege si tipul de picior care sa faca fata cu succes nevoilor utilizatorilor.

Avantaje multiple

Atat ca si material, cat si cand vine vorba de piciorul in sine si de masa caruia ii este atasat, fonta prezinta numeroase avantaje. Maxima sa rezistenta, durabilitate, precum si versatilitatea se numara printre acestea. Sa nu uitam ca in diversele forme si optiuni, astfel de picioare de masa pot avea un aer usor nostalgic, vintage, dar pot fi in egala masura incadrate perfect in clasa de mobilier cu design minimalist, dar modern.

Ca si integrare, mobilierul de gradina ce dispune de picioare din fonta se poate amplasa cu succes in zone de aer liber, de lounge, de spatii de relaxare. Desi sunt impunatoare ca aspect, acestea pot defini si un spatiu intim, personal. Sunt recomandate pentru terase, restaurante si in functie de mobilier, nevoi si alte aspecte se alege si tipul exact de picior, aspectual si structural vorbind.

Optiuni de achizitie de la Secan

Pentru cei interesati de picioare de masa din fonta pagina secan.ro dispune de o varietate de stiluri. Mai mult decat atat, ca o completare, astfel de piese pot fi si cromate, din inox, acoperind asadar pretentiile unei clase extinse de utilizatori.

Secan este un nume de referinta pe piata de mobilier HoReCa si rezidential. Dar, dincolo de piesele de mobilier, accesorizarea este de asemenea un obiect de interes.