Piese de la centrul de dezmembrari Wolcar - oferte variate la preturi accesibile

BUCURESTI - 29 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Wolcar , centru de dezmembrari si totodata service autorizat, pune la dispozitia publicului interesat o gama diversa de piese, potrivite pentru marci auto la fel de diverse. Piesele in cauza pot fi usor de comandat online, din cadrul paginii oficiale sau comandate si ridicate de la sediul fizic.

Wolcar

Wolcar

Piese disponibile

Pentru cei in cautare de piese auto Craiova si nu numai, oferta de la Wolcar este avantajoasa. Vorbim despre piese pentru masini marca Seat, Mercedes, Skoda sau Volkswagen, inclusiv Ford, dar predomina cele pentru Audi. Pentru a selecta piesele de interes, un filtru activ va permite sa setati in cele mai mici detalii tipul de masina detinut.

Pentru fiecare din aceste tipuri de masini piesele disponibile sunt cele de caroserie, electrice, pentru motor sau transmisie, precum si pentru interior. Costurile de achizitie sunt cu mult mai avantajoase fata de piesele achizitionate din magazine diverse.

Garantia calitatii

Wolcar asigura pe cei interesati ca orice achizitie facuta din stocul disponibil este atent verificata inainte de expediere. Piesele sunt testate pe bancul de lucru si odata cu expedierea este oferita si garantia produsului, in termen de 3 luni. Este asadar garantata calitatea pieselor.

Este o practica populara ca unele piese pentru intretinerea autovehiculelor  sa fie achizitionate la mana a doua. Interesul este in orice caz acela de a gasi piesele originale de la o masina similara cu cea detinuta. Costurile mai rentabile sunt un factor decisiv in aceasta practica, dar trebuie sa existe si siguranta ca investitia va merita. Wolcar face astfel diferenta si isi asuma ca piesele oferite spre vanzare sunt sigure, de calitate verificata.

In plus, serviciile de reparatie auto pe care le desfasoara pot fi o completare perfecta pentru public. De la diagnoza, pentru a depista in primul rand ce probleme de functionare are o masina si pana la reparatii diverse si inlocuiri de piese, cei care trec pragul acestui service se bucura de servicii profesionale.

Lista completa de servicii o regasim detaliata in cadrul paginii oficiale. Tot aici pot fi plasate si comenzile de piese dorite, cu o verificare de stoc in prealabil.