Piesele auto provenite de la dezmembrari, mai convenabile la Dezmembrarisuceava.ro

BUCURESTI - 11 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cei interesati de piesele auto provenite din dezmembrari Cupola Speed vine cu o gama variata si cu preturi pe masura. Aici puteti gasi piese originale pentru diverse marci auto.

dezmambrarisuceava.ro

dezmambrarisuceava.ro

Garantia calitatii 

Piesele auto provenite de la dezmembrari sunt de multa vreme o alternativa pentru piesele noi sau aftermarket. Au marele avantaj de a fi inca functionale, sunt originale si au un pret mai mic decat ceea ce ati putea gasi in magazine. Iar pentru a fi siguri ca alegerea facuta este potrivita voua, cei de la Cupola Speed - cu pagina de prezentare www.dezmembrarisuceava.ro - ofera garantii la orice achizitie. 

Fie ca veti cumpara de aici planetare sau ceasuri de bord, veti primi garantie de 30 de zile. Inainte ca o piesa sa fie livrata catre client, aceasta este verificata desigur. In plus, acest centru de dezmembrari tine cont si de fiscalitate. Orice achizitie va fi mereu insotita de factura. 

Cumparati online, simplu si rapid 

Pentru a cumpara piesele auto dorite veti putea miza pe online. Centrul de dezmembrari Cupola Speed se afla in Suceava, insa se adreseaza unui public mai extins. Nu va conta din ce colt de tara sunteti, puteti comanda din pagina online piesele auto dorite. 

Compatibilitatea acestora va fi de 100%. In pagina oficiala, dezmembrarisuceava.ro , filtrul activ va ajuta sa gasiti rapid piesele dorite. Notati marca, modelul, categoria de produs si veti avea instant afisat stocul disponibil. 

La fel de bine puteti cauta in functie de un anumit model de masina toate piesele ce pot fi comercializate dupa dezmembrare. 

Cu preturi competitive, Cupola Speed isi asteapta doritorii sa caute piesele auto provenite din dezmembrari. Vor obtine un cost mai mic fata de orice alta oferta din magazinele de nisa si in plus piesele auto sunt functionale si de calitate superioara, pentru ca sunt  cele originale. 

Solicitati consilierea daca este necesara. Veti gasi la Cupola Speed o echipa prompta in a va raspunde in cel mai scurt timp. Orice comanda plasata in pagina oficiala va fi livrata prin curier in maxim 48 de ore. 

Contact: 

Strada Aurel Vlaicu, Suceava

0749 496 703   

0757 013 461   

0756 327 462   

cupolaspeed@yahoo.com