Porumbelul - simbolul pacii

BUCURESTI - 12 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pasiunea pentru a creste porumbei se regaseste in activitatile multor oameni, acest hobby poarta denumirea de columbofil. Astfel, articolele pentru ingrijirea acestora, dar si produsele ce tin de alimentatie si vitamine poarta denumirea de produse columbofile.

produsecolumbofile.ro

produsecolumbofile.ro

Persoanele care sunt mai noi in aceasta activitate si au achizitionat de curand porumbei pot sa apeleze la produse si accesorii pe produsecolumbofile.ro. Porumbeii pentru multe persoane reprezinta acea stare de relaxare si libertate, insa acestia au diverse simboluri inca din cele mai vechi timpuri. Pentru o buna crestere a acestora este necesar sa ne interesam despre produse pentru porumbei din magazine specializate pe acest domeniu.

Porumbelul - semnificatie simbolica

Unul din cele mai cunoscute simboluri ale porumbeilor este redat de implicatia biblica a acestuia.  In crestinism, dar si in alte religii, porumbelul este de departe un simbol al pacii.

Motivele simbolice mai putin cunoscute, difera in functie de religie. In traditia slava, se crede ca sufletul dupa moarte se transforma in porumbel, iar pe acelasi principiu, in hinduism, porumbelul este simbolul sufletului pe toata perioada vietii.

In crestinism, Duhul Sfant este reprezentat de un porumbel alb, in timp ce pentru islam este considerat protectorul lui Mahomed.

Vitamine pentru porumbei pe produsecolumbofile.ro

La fel ca orice organism viu, porumbeii au nevoie de vitamine si minerale, mai ales daca sunt crescuti in locuri special amenajate. Metabolismul porumbeilor este cu mult mai accelerat decat cel al oamenilor, fapt pentru care cu atat mai mult au nevoie de remineralizare si vitaminizare a organismului. O selectie de vitamine pentru porumbei poate fi benefica macar in sezonul de primavara si vara cand conditiile meteo slabesc metabolismul.

Un exemplu ce se regaseste pe produsecolumbofile.ro, Naturaline, este un amesctec concentrat din plante, in special Echinaceea care creste imunitatea. Nivelul alcalin este mentinut in limite normale, iar celelalte plante contribuie la o buna functionalitate a sistemului respirator, digestiv si urinar.

Un alt produs ce se incadreaza in categoria vitamine pentru porumbei este Vitamineral care contine vitaminele A, D, E si contribuie la cresterea armonioasa a puilor, cat si la o buna fertilitate.

Acesta se poate adauga in fiecare zi in mancare deoarece are efecte benefice pe termen lung, fara efecte advesrse. Este indicat si in perioadele de naparlire, dar si pentru perioadele in care este nevoie de o cantitate mare de calciu, pentru parintii care isi cresc puii. Poti sa vezi aici oferte de produse columbofile.