Precisa - distribuitor de top al echipamentelor si consumabilelor pentru laboratoare

BUCURESTI - 31 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru ca un laborator, de orice tip ar fi el, sa fie eficient si sa dea rezultatele scontate, este necesar sa fie echipat corespunzator cu produse si tehnologii de ultima generatie. Toate acestea se regasesc in oferta magazinului Precisa.

precisa.ro

precisa.ro

Ce este Precisa?

Precisa este una dintre companiile de top din Romania ce distribuie celor interesati aparatura de laborator, consumabile, reactivi si echipamente industriale.

Acestea pot fi achizitionate de la sediul central al companiei - situat in Sibiu, dintr-unul din punctele de lucru ce se gasesc in Iasi si Slatina sau din cadrul magazinului online Precisa.ro.

Precisa colaboreaza cu unele companii extrem de cunoscute in Romania precum regii de apa, centrale electrice, institutii de sanatate publica si private, agentii de mediu si laboratoare de analize fizico-chimice.

Produsele regasite in cadrul magazinului Precisa provin de la furnizori externi bine cunoscuti pe aceasta nisa. Vorbim aici de marci precum GFL, Hach Lange, Hanna Instruments, Funke Gerber, Hettich, Radwag si lista poate continua in acest sens. Aceste produse au toate certificarile necesare conform cu legislatia in vigoare si cu normele internationale.

Ce produse se regasesc la Precisa?

-        Aparatura de laborator - agitatoare, analizoare, aparatura de masura si control, aparate de proces, aparate PCR, balante analitice si multe altele.

-        Aparatura pentru testarea materialelor de constructii - pentru testare de agregate, bitum-asfalt, beton-mortare, ciment, asfalt si sol.

-        Consumabile de laborator - cartuse de extractie, hartie indicatoare pH, membrane filtrante, hartie de filtru calitativa si cantitativa etc.

-        Kituri si teste rapide - pentru apa, cloruri, pentru testare crom, salinitate, fosfat, aciditate, alcalinitate, amoniac, pentru determinarea glutenului si altele.

-        Materiale de protectie - stingatoare, truse de prim ajutor, salopete si combinezoane, echipamente de protectie pentru ochi, cap, auditive etc.

-        Materiale didactice - mulaje, kituri, microscoape si camere pentru acestea.

-        Produse microbiologice - discuri antibiograma, medii de cultura, prelevatoare probe aer, tulpini de referinta si altele.

-        Sticlarie de laborator - termometre, tuburi sterile, baloane de distilare, pipete, pahare de filtrare, palnii, eprubete etc.

-        Reactivi si chimicale

-        Ustensile si instrumentar - truse de disectie, stative pentru eprubete, pensete, foarfece, inele de filtrare si lista poate continua in acest sens.

Pentru a descoperi intreg catalogul de produse disponibile la Precisa, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial precisa.ro .

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/precisa-distribuitor-de-top-al-echipamentelor-si-consumabilelor-pentru-laboratoare