Precisa, furnizor pentru echipamente si alte produse specifice laboratoarelor

BUCURESTI - 31 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Laboratoarele de cercetare, de specialitate au nevoie de dotari corespunzatoare, de echipamente si consumabile. Toate acestea se supun necesitatii de calitate, precizie, urmand anumite standarde specifice. De aceea, furnizorul de astfel de materiale nu poate fi oricine si este ales cu atentie. In randul celor care activeaza in domeniu Precisa s-a facut nume remarcat datorita unui cumul de avantaje pe care le ofera publicului.

Precisa

Precisa

Gama diversa de produse

Dupa cum este prezentat si in cadrul paginii oficiale, www.precisa.ro, gama de produse este una diversa. Este vizata aparatura de laborator, consumabilele, aparatura specifica pentru realizarea testelor pe materiale de constructie, reactivi si chimicale, selectie de sticlarie, instrumente, precum si kituri si alte teste rapide. Acestea sunt doar o parte din gama reala pusa la dispozitie de Precisa.

Precisa a devenit asadar in scurt timp un aliat al celor din domeniu, ce au nevoie de dotari complexe, dar si de suport pentru implementarea acestora. Aparatura de acest gen nu este atat de usor de regasit pe piata locala, sunt produse de provenienta din strainatate. Intermedierea cu un furnizor strain complica lucruri si mai cu seama cand trebuie inteles si principiul de functionare a acestor echipamente. Precisa a devenit asadar un strict necesar, ce aduce mai aproape cele doua lumi, aparatura de calitate, pentru un public care asteapta in completare si explicatii si suport tehnic.

Servicii si colaborare cu Precisa

Ceea ce publicul apreciaza se refera la un complex de aspecte, nu doar la comercializarea de aparatura si echipamente. Asadar, de la punctul prevanzare, consilerea este relevanta in functie de fiecare solicitant, ce are in vedere si ce despre ce nu este complet lamurit. In orice caz, Precisa isi detaliaza produsele comercializate cu date tehnice inclusiv, asa cum se arata si in cadrul paginii online.

Achizitia in sine de aparatura de laborator de la Precisa este completata si de alte servicii, postvanzare. Asadar, poate fi solicitat ajutor pentru transport si montarea echipamentelor, punerea acestora in functiune, precum si pentru ca toata echipa ce ar urma sa opereze sa fie pusa la curent cu modul de functionare.

Este oferit service gratuit, pentru buna functionare a aparaturii, insa chiar si cand perioada de garantie expira, tehnicienii si specialistii de la Precisa pot asigura service pe baza de contract incheiat.

Dupa caz, daca este vorba de aparatura care se supune conform normelor unor controale metrologice, Precisa poate asigura si acest gen de serviciu, de verificari si etalonari.

Preturi si contact

Precisa isi prezinta produsele prin cataloage, inclusiv in varianta online. Marile companii care doresc achizitii de acest gen sunt intampinate de o echipa complexa ce pune la dispozitie specialisti. Pentru preturi pot fi cerute cotatii, estimari, in functie de produs si de stocul existent.

Pretul practicat este in concordanta cu profesionalismul cu care este abordata colaborarea. Pentru ca este vorba de o colaborare pe termen lung, nu doar despre o achizitie odata facuta, publicul apreciaza abordarea pe care Precisa o are.

Pentru detalii, un specialist poate raspunde prompt solicitarilor. Mai  multe informatii vor fi obtinute si din cadrul paginii oficiale – precisa.ro .

Taguri: precisa.roprecisa
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/precisa-furnizor-pentru-echipamente-si-alte-produse-specifice-laboratoarelor