Precisa - mereu acolo unde este nevoie de dotari ultraperformante pentru laboratoare!

BUCURESTI - 23 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Distribuitoare de aparatura de laborator, consumabile, reactivi si echipamente industriale, compania Precisa este mereu acolo unde vorbim de laboratoare ultraperformante. Din 2002 si pana in prezent, Precisa aduce atat in fata persoanelor fizice, cat si a celor juridice, echipamentele de interes pentru laboratoarele detinute de acestia.

.

.

Datorita experientei indelungate pe piata de profil, dar si a profesionalismului fara cusur de care da constant dovada, Precisa, cu site-ul precisa.ro, ocupa acum un loc fruntas pe piata de profil din Romania. La capitolul clienti, aceasta companie ofera toate cele necesare pentru domenii extinse precum regiile de apa, institutiile de sanatate publica si privata, laboratoarele de analize fizico - chimice, agentii de mediu si nu doar atat.

Game diverse de echipamente inalt calitative, doar la Precisa

Pentru ca vorbim de Precisa, un nume cu autoritate pe aceasta piata de profil din Romania, categoriile de produse pe care le pune la dispozitie sunt variate. Categoria cu aparatura pentru laborator ocupa un loc fruntas atat in topul preferintelor clientilor, cat si in cadrul site-ului oficial.

De asemenea, regasesc cei interesati tot la Precisa o gama variata cu aparatura pentru testarea materialelor de constructii, dar si una ce cuprinde consumabile diverse pentru laborator. Lista de produse continua cu kit-urile si testele rapide, urmate indeaproape de cea cu materiale didactice, produse microbiologice, reactici si chimicale, sticlarie de laborator, ustensile si chiar instrumentar de laborator.

Fiecare produs, indiferent de categoria din care face parte, dispune de toate informatiile de interes pentru potentialul cumparator. In acest fel, acesta stie cat de folositor ii poate fi produsul in cauza sau este necesar sa isi indrepte atentia spre un altul.

In plus, specialistii de la Precisa pot fi contactati pentru a oferi suport si sfaturi utile pentru cei interesati. Lista de servicii a celor de la Precisa este disponibila in cadrul site-ului oficial. Potentialii clienti trebuie sa stie ca Precisa ofera asistenta pentru punerea in functiune a aparaturii achizitionate, solutionari rapide pentru orice problema intampinata, service gratuit pe toata perioada de garantie si inca ceva pe deasupra: service post garantie, contracost.

Pentru contact, potentialii clienti pot suna la numarul de telefon 0731 333 834 pentru sediul din Sibiu sau la 0232 256 250 pentru punctul de lucru din Iasi. Mai mai detalii in acest sens direct pe precisa.ro .

Taguri: precisa.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/precisa-mereu-acolo-unde-este-nevoie-de-dotari-ultraperformante-pentru-laboratoare