Precisa ofera colaborari avantajoase si o gama variata de produse pentru laboratoare

BUCURESTI - 1 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru prosperitatea unei afaceri, pentru precizia ce rezulta dintr-un anumit domeniu de activitate vor fi necesare echipamente de laborator, de testare care sa se regaseasca in conformitate cu anumite standarde impuse. Intelegand seriozitatea acestui domeniu si pretandu-se a fi un aliat pentru cei cu astfel de nevoie, Precisa a devenit un nume solid si continua sa isi tina promisiunea calitatii fata de publicul sau.

Precisa

Precisa

Produsele regasite la Precisa

Dupa cum se prezinta si in cadrul paginii oficiale www.precisa.ro aici solutiile sunt dintre cele mai variate. In special laboratoarele, de orice fel, sunt categoria tinta. Iata si produsele incluse:

Aparatura de laborator – poate fi vorba de analizatoare, de agitatoare, bai cu ultrasunete, balante, autoclave sau cuptoare de laborator. Prin insasi diversitatea acestora se intelege ca Precisa poate fi sursa viabila mai multor domenii de activitate. Densimetre, lampi, incubatoare, hote si diverse alte dispozitive sunt o completare a unei lungi liste.

Aparatura pentru testarea materialelor de constructii reprezinta o alta categorie. Se acorda importanta aparte acestei nise, in care se include testare de agregate, de asfalt, ciment, fier sau sol. Importanta acestora este ca si inteleasa, tinand cont ca rezultatele obtinute determina decizii ce pot avea urmari serioase. Precizia, calitatea sunt aspecte de dorit odata cu achizitia lor.

Consumabile – orice laborator are nevoie de dotari complexe, ce nu tin numai de aparatura, ci si de echipamente sau consumabile. Acestea sunt la fel de importante, intrucat in lipsa lor uneori nu se pot desfasura activitati de testare. Precisa pune la dispozitie o serie de consumabile, de exemplu cartuse de extractie, hartii indicatoare de pH, membrane filtrante etc.

Kituri si testari rapide – in aceasta categorie se regasesc teste de sanitatie, pentru testarea laptelui, a apei si in general pentru teste din industria alimentara.

Materiale didactice – studiul este un segment important. Materialele folosite in acest scop asigura un nivel de intelegere optim asadar este de interes major ca un laborator scolar sa fie dotat cu microscop, mulaje si truse specifice. Acestea se vor gasi de asemenea in gama Precisa.

Sticlarie – un laborator dispune de tot felul de recipiente in mare parte de preferat din sticla rezistenta. Acestea trebuie sa indeplineasca la randul lor anumite criterii de calitate, deci alegerea lor nu va fi una la intamplare. Se vor gasi la Precisa produse parte din categoria de sticlarie, varietate ce include eprubete si clasice recipiente precum Berzelius, pahare, cat si vase de diferite forme si dimensiuni, cilindri, baghete din sticla etc.

Completari – intrucat nu se poate spune inca ca s-a acoperit tot ce inseamna necesarul dotarilor din laboratoare, Precisa isi completeaza gama de oferte si cu ustensile si instrumentare, produse microbiologice, reactivi si chimicale printre altele.

Portofoliul de clienti in colaborare cu Precisa poate fi un alt element ce recomanda acest brand. Avantajele sunt insa cele care conving, aspecte ce presupun asistenta tehnica, consultare la alegeri de orice fel, service gratuit si servicii de curierat pentru livrarea produselor alese. Spus pe scurt, Precisa este solutia completa pentru necesarul de echipamente de laborator, aparatura si consumabile pentru acestea.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/precisa-ofera-colaborari-avantajoase-si-o-gama-variata-de-produse-pentru-laboratoare