Pregatirile pentru venirea pe lume a bebelusului se fac mai usor cu Pufinas

BUCURESTI - 10 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Bucuria sosirii pe lume a unui copil vine la pachet cu stresul pe care il implica pregatirile ce se fac dinainte pentru ca, atunci cand bebelusul este adus acasa, toate cele necesare sa fie deja achizitionate. Pe principiul acesta a luat nastere Pufinas - magazinul online din cadrul caruia viitorii parinti pot face achizitiile necesare din doar cateva click-uri.

pufinas.ro

Vorbim de un magazin cu vechime pe piata din Romania pe aceasta nisa, un magazin care vine ca o gura de aer proaspat pentru viitorii parinti care nu stiu cum sa isi mai organizeze timpul pentru a face toate pregatirile necesare in acest sens.

Pufinas este de fapt o cale prin care parintii economisesc timp, alunga stresul si grijile si isi pot face cumparaturile linistiti, de oriunde s-ar afla. Online-ul in general este varianta optima la care apeleaza tot mai multi clienti in ziua de azi pentru a evita magazinele aglomerate, cozile de la casa de marcat si pentru a putea analiza in liniste fiecare produs in parte.

Ce produse gasiti la Pufinas?

Pufinas este un magazin online complex, care ofera parintilor o varietate de categorii de produse de calitate si la preturi extrem de accesibile. Pentru un singur tip de produs acestia vor gasi o serie de variante, cu diverse caracteristici si care se incadreza pe bugete variate.

De la carucioare, patuturi si accesorii pentru acestea, saltele, mobilier pentru camera copilului, scaune auto, jucarii, leagane si balansoare si pana la produse necesare pentru baia si igiena copilului, la masa ori la plimbare - toate se regasesc in catalogul de produse pe care Pufinas il pune la dispozitia parintilor.

Tot la Pufinas regasesc mamicile si o categorie dedicata lor, de unde pot achizitiona perne pentru alaptat, lenjerii modelatoare, lenjerii pentru mamici, pentru gravide, perne pentru gravide, genti ideale pentru atunci cand ies cu bebelusul la plimbare, precum si produse speciale pentru ingrijirea si igiena personala.

Cum se pot comanda produsele Pufinas?

Cei interesati de a achizitiona toate cele necesare dintr-un singur magazin online, pot asadar sa apeleze la Pufinas. Nu trebuie decat sa acceseze site-ul oficial pufinas.ro, sa adauge in cos produsele dorite, completeaza formularul de comanda si apoi livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid.

Date de contact Pufinas

Sediu: Soseaua Moara Domneasca, Nr. 4, Localitatea Afumati, Judetul Ilfov

Telefon:  0768 886 856

Email: contact@pufinas.ro