Primii pasi in arta culinara - curs pentru pasionatii amatori de gatit de la Ia si Papa

BUCURESTI - 23 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Timpul petrecut acasa ar trebui sa fie unul cu folos. Este o adevarata provocare, dat fiind ca in acest context suntem limitati din punct de vedere al activitatilor. Asadar ne indreptam atentia mai mult spre online, acolo unde regasim solutii pentru aproape orice. Un curs de gatit poate fi una din recomandari. Partea practica este ca informatiile descoperite de-a lungul acestui curs sunt utile oricand.

Ia si Papa

Ia si Papa

Pentru ca de cele mai multe ori justificam lipsa de timp pentru a gati, iata ca acum avem mai mult timp ca oricand pentru a face si acest pas. Trebuie sa fim incurajati in egala masura de necesitatea de a manca sanatos si savuros. Iata cum ii ajuta Ia si Papa pe cei interesati.

Ia si Papa, un indemn la propriu si la figurat

Portalul cu acest nume isi propune sa fie de mare ajutor tuturor care inteleg in cele din urma ca hrana sanatoasa este motorul corpului, unui organism pregatit in fiecare zi sa faca fata situatiilor. Aproape toate se rezuma la acest aspect, la nivelul de energie, de nutrienti din hrana consumata, ce ne ajuta sa avem imunitatea buna si sa fim energici. Nu pare sa fie greu, pana la partea practica.

A gati este despre mixuri de savori, despre o simfonie a gusturilor echilibrate. Este adevarat ca fiecare are preferinte aparte si totusi este necesar de trecut printr-un filtru de cunostinte cum trebuie gatite corespunzator anumite produse, alimente, cum se combina acestea cu altele. Ce rezulta trebuie sa fie un preparat bun, savuros, dar mai ales optim, sanatos.

Un curs de gatit online pentru amatori este recomandarea de la Ia si Papa. Vorbim, in primul rand, de avantajele online-ului care ofera unui public mai larg acces la acest gen de curs:

Acces oricand, indiferent de locatie.

Lejeritatea de a invata si experimenta invatand si punand totul in practica in propria bucatarie.

Informatii adaptate pentru amatori. Asadar, oricine ar fi cursantul, nu trebuie sa simta o piedica in varsta, nevoia de deplasare sau alti factori.

Sunt asadar mai putine restrictii, o abordare ce permite ca orice cursant sa se simta mai lejer invatand in acelasi timp, initiat fiind in arta gatitului. Informatiile sunt bine structurate, usor de pus in practica. Pentru cei care nu au reusit vreodata sa isi gateasca meniuri complete, este o mare realizare de a face acest lucru pe cont propriu.

Suport total

Ia si Papa este comunitatea celor pasionati de gatit, intocmai pentru ca din pasiune s-a nascut acest proiect. Deschide asadar poarta celor care doresc sa cunoasca mai multe, exista cursuri online pentru incepatori, amatori si totodata un blog culinar pentru a pune in practica cat mai multe din retetele delicioase si sanatoase.

Sub deviza „Make food happen!”, Ia si Papa ii indeamna pe toti sa descopere mai mult despre savoarea ingredientelor si ii incurajeaza pe toti cei interesati sa incerce un curs care le va schimba rutina alimentara. Detalii despre curs, durata acestuia si nu numai regasim in cadrul paginii oficiale cu acelasi nume.