Primobila si solutia mobilierului compact si functional

BUCURESTI - 4 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand spatiul de locuit nu este unul generos, solutia o reprezinta mobilarea atenta care sa tina cont de nevoie, insa sa nu ocupe prea mult. O astfel de idee se aplica si la canapele, piese de mobilier ce uneori sunt un substitut al paturilor. Canapelele extensibile sunt solutii avantajoase si din punct de vedere estetic, astfel incat achizitia este o recomandare.

primobila.ro

primobila.ro

Canapeaua extensibila are la baza un principiu al mobilarii eficiente, functionale. Este compacta, dar la nevoie devine mai generoasa ca suprafata. Poate fi vorba de 2 sau 3 locuri, ce dupa extindere devine un pat potrivit. Cotierele laterale pot fi si element de siguranta, devenind asadar cu rol protector pentru acele momente in care canapeaua extensibila devine pat.

Avantajele canapelelor extensibile

O canapea extensibila maximimeaza potentialul de exploatare a unui spatiu. Astfel, aceasta este un loc confortabil pentru oaspeti, iar la nevoie se extinde si devine un pat primitor, pentru 2 persoane. Este asadar o masura la indemana, ce permite folosirea unui spatiu in mod inteligent.

Dincolo de cat de compacta este, se dovedeste practica si pentru ca poate dispune de spatiu de depozitare. Lada specifica poate mentine lenjeria la indemana sau orice altceva necesar utilizatorului. Nu este la vedere, de aceea nu impune griji estetice.

Ca forma si design o canapea extensibila poate fi de diferite tipuri, fiecare in parte avand avantajele proprii. Una din propunerile de la Primobila se refera la canapeaua tapitata cu stofa, cu spatar si sezut de o combinatie de materiale, arcuri, spuma poliuretanica, vatelina si fetru.

Rezistenta unui astfel de produs se refera in primul rand la cadrul sau, ceea ce in varianta propusa de Primobila inseamna cherestea uscata de rasinoase, PAL hidrofugat si MDF. Este un tip de canapea menita sa reziste la uzura, astfel ca in alegerea aceasta conteaza de asemenea si cat de utilizata va fi.

Cat despre estetica, acest concept de canapea include si grija fata de modul in care se integreaza in decor o astfel de piesa de mobilier. Cotierele din lemn sunt apreciate pentru ca materialul este in masura sa ofere un stil atemporal, elegant deopotriva. Motivul floral este si el inclus, ceea ce anima intreaga imagine, in timp ce tonurile de gri sunt relevante pentru un stil modern, placut.

Pentru ca include si pernele aferente, o astfel de canapea este o invitatie la relaxare. Iar o astfel de  imagine, placuta ca prim impact vizual, confortabila cand este si testata, nu poate decat sa multumeasca pe deplin.

Preturi

O canapea extensibila se dovedeste a fi o investitie rentabila, in conditiile in care deserveste scopurilor multiple. Aceasta mobileaza, este zona de relaxare potrivita pentru un living, se transforma la nevoie si devine, inclusiv, pat pentru oaspeti. Totodata nu impune ca spatiul sa fie inutil blocat de un pat, cand de acesta nu ar fi nevoie.

Tinand cont ca include si zona de depozitare, de asemenea, se poate spune ca este una dintre cele mai complexe tipuri de piese de mobilier. Pretul unor astfel de canapele difera, in functie de materialele folosite, de dimensiuni si de finisaje. Primobila insa vine cu o varianta echilibrata ca raport al pretului si calitatii.