Pro White pune la dispozitie benzi profesionale pentru albirea dintilor

BUCURESTI - 4 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pro White pune la dispozitia publicului interesat de solutii home use pentru albirea dintilor produse profesionale. De la benzi la kituri complete, produsele Crest disponibile la pro-white.ro sunt disponibile in stoc.

pro-white.ro brenzi pentru albirea dintilor

pro-white.ro brenzi pentru albirea dintilor

Etapele unei bune igiene orale

Multa lume fuge de dentisti, fie din cauza fobiei de acestia sau frica de a iesi din cabinetul lor cu un  minus in buget. O igiena orala buna incepe, in primul rand acasa, facand vizitele la dentist mai rare si doar cand sunt absolut necesare. Totusi, daca doriti sa faceti economie pentru a obtine un zambet de milioane, puteti opta pentru benzile de albire, de la pro-white.ro.

Este important sa va mentineti o sanatate orala optima, periajul dintilor timp de 2 minute nu este mereu suficient. Poate uneori sunteti chiar pe fuga si apucati doar sa va clatiti gura cu apa dentara. Dar pentru o igiena orala completa trebuie sa urmarim toti pasii necesari in vedera pastrarii danturii noastre cat mai mult timp.

Nu trebuie uitat de folosirea atei dentare, a apei de gura sau chiar a dusului bucal. Toate aceste etape sunt necesare pentru a va mentine dintii albi, sanatosi si fara acumulari de tartru.

Multi factori pot influenta nuanta dintilor, de la fumat, consumul de alimente si anumite bauturi, pana la folosirea unor medicamente sau anumite afectiuni ale organismului. Albirea profesionista poate fi extrem de costisitoare, de aceea folosirea acestor benzi profesionale pentru albirea dintilor sunt una dintre cele mai bune alternative pentru obtinerea unui zambet de milioane.

Un zambet stralucitor inseamna un zambet sanatos

Pe site-ul celor de la pro-white.ro veti descoperi toate produsele necesare pentru igiena orala. Benzile lor de albire sunt sigure si aprobate de specialisti de top din SUA in domeniul stomatologiei. Albirea profesionala a dintilor in confortul propriei case, vizionand serialul preferat suna mult mai bine, decat drumul pana la dentist si costul care vine cu aceasta operatiune.

Aici pot fi regasite produse variate, cu aceeasi actiune de albire a dintilor, benzi, pudra, chiar si pasta de dinti cu efect de albire. Comenzile pot fi efectuate exclusiv online.

Contact:

info@pro-white.ro

 

Taguri: pro-white.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/pro-white-pune-la-dispozitie-benzi-profesionale-pentru-albirea-dintilor