Pro-white.ro - magazinul online cu produse excelente pentru albirea dintilor!

BUCURESTI - 20 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pro-white.ro este magazinul online ce ia locul unui aliat al celor ce isi doresc sa obtina o dantura perfecta, deci de un zambet formidabil! Produsele pentru albirea dintilor disponibile aici sunt inalt calitative, create de producatorul CREST, iar efectele de albire sunt rapide si se pot mentine pe o perioda extrem de lunga de timp.

pro-white.ro

pro-white.ro

Pe pro-white.ro regasesc cei interesati, cei aflati in cautarea solutiilor rapide pentru albirea dintilor, diversitate la capitolul produse. Asadar, isi pot indrepta atentia atat asupra benzilor pentru albirea dintilor, cat si asupra pastei de dinti, atat cea regulata, cat si cea speciala pentru albire, pasteri de dinti pentru dinti senzibili, kit-urilor complete pentru albire si nu doar atat. Apa de gura, alaturi de ata dentara si pudra din carbune organic fac parte din categorile de produse regasite pe pro-white.ro.

Smaltul nu are nicicand de suferit de pe urma folosirii produselor pentru albire!

Produsele regasite in cadrul magazinului online anterior enuntat, ce poarta semnatura CREST WHITESTRIPS 3D, nu afecteaza in niciun fel smaltul dentar. Insusi producatorul garanteaza asupra integritatii dintilor dupa aplicarea produselor in cauza. De ce? Pentru ca produsele CREST au in componenta elemente folosite si de medicii stomatologi din lume pentru tratamentele profesionale de albire a dintilor.

De aici se poate deduce ca aceste produse au afect de lunga durata, intocmai cum tratamentele profesionale ofera. Totusi, pretul este diferit: produsele pentru albirea dintilor au un pret vizibil mai redus fara de tratamentele profesionale realizate in clinici de specialitate pentru albirea dintilor.

Dupa cum s-a enuntat si anterior, in gama de produse de pe pro-white.ro regasesc cei interesati si plasturi de albire CREST WHIRESTRIPS 3D. Acestia sunt subtiri, transparenti si extrem de flexibili, ceea ce le permite sa se muleze cu usurinta pe suprafata dintilor. Odata intrata in contact cu smaltul, substanta activa din gelul existent in plasturii in cauza actioneaza eficient, readucand culoarea naturala a albului.

Pentru rezultate rapide, in doar 3 zile, expertii recomanda folosirea produselor CREST WHITESTRIPS 3D VIVID sau PROFESSIONAL EFFECTS. Pentru rezultate si mai rapide de atat, CREST 1 HOUR EXPRESS este o recomandare.

Toate informatiile de interes pentru clienti sunt disponibile pe pro-white.ro. De asemenea, detalii utile pot fi obtinute si prin e-mail: info@Pro-White.ro.

 

Taguri: pro-white.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/pro-white-ro-magazinul-online-cu-produse-excelente-pentru-albirea-dintilor