Pro-white.ro - sanatate orala si un zambet de milioane

BUCURESTI - 1 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Benzile de albire Crest 3D Whitestrips au devenit extrem de populare in Romania. Sunt create special pentru cei care vor un zambet alb, stralucitor, in confortul propriei case. Rezultatele profesionale ca pe scaunul unui cabinet de dentisti, sunt acum mai usor si mai economic de obtinut.

prowhite.ro

prowhite.ro

Iata motivele pentru care trebuie sa incerci benzile de albire

 

In primul rand sa vorbim despre beneficiile financiare. O albire profesionala la cabinet poate fi destul de costisitoare, insa benzile sunt alternativa ideala la care poti apela, obtinand aceleasi rezultate. Acestea actioneaza la suprafata smaltului eliminand petele si redand culoarea alba, naturala a dintilor.

 

Cafeaua, fumatul precum si unele alimente si bauturi carbogazoase, sau chiar medicamente, sunt factori ce influenteaza culoarea smaltului dintilor. Benzile Crest 3D Whitestrips sunt usor de utilizat de catre oricine, sunt flexibile si subtiri fapt ce le face perfecte pentru a se adapta formei dintilor oricui. Zambetul este una din metodele prin care oamenii comunica, de aceea este important ca acesta sa fie si frumos. Albindu-va dintii cu ajutorul benzilor de albire Crest 3D whitestrips, veti redobandi incredere in sine si sunt o solutie pentru o infsatisare mai placuta, mai atractiva.

 

Pe prowhite.ro regasesti benzile de albire si nu numai. Petrecand doar 30 de minute zilnic cu benzile lipite pe suprafata dentara, vei incepe sa observi diferente chiar din primele utilizari. Pasta de dinti nu este suficienta pentru a diminua petele formate la suprafata si sub smalt. Benzile de albire sunt complet sigure, de o calitate superioara, fiind aprobat chiar si de specialisti de top din SUA. Crest 3D Whitestrips Brilliance White, albesc dintii de 25 de ori mai bine decat traditionala pasta de dinti, iar in urma efectuarii tratamentului complet, acestea au un efect de pana la 18 luni.

 

O igiena orala completa si o mentinere a zambetului stralucitor obtinut trebuie totusi sa fie sustinute de alte produse adiacente, cum ar fi pastele de dinti si apa de gura Crest pentru albire. Rezultatele obtinute in urma albirii cu benzi, vor fi mai indelungate, iar tu vei cuceri pe oricine cu noul tau zambet.

 

 

info@Pro-White.ro

Taguri: prowhite.ro