Prodesignart produce orice tip de mobilier pentru dormitoare, in set sau piese individuale

BUCURESTI - 14 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fabrica de mobila Prodesignart produce pentru publicul interesat orice set de mobilier sau piese individuale pentru mobila din dormitor. Acestea pot fi produse din mdf, pal melaminat, simplu sau lucios in culori variate, poate chiar combinate, cu finisaje de calitate.

Mobila Pro Design Art

Mobila Pro Design Art

Serviciile de la Prodesignart sunt mai diversificate astfel incat publicul este avantajat de proiectarea 3D si de servicii gratuite precum cele de transport si montaj - valabil pentru cei din Bucuresti. In plus, nu lipseste consilierea profesionala si masuratorile specifice realizate de echipa Prodesignart.

Mobila de dormitor in set

Este cu atat mai practic si financiar mai avantajos ca mobila dormitor de la ProDesignArt sa fie aleasa in set. Toate piesele vor respecta designul si tematica comuna. Vorbim cel mai adesea de pat, sifonier si comoda, cu sau fara noptiere sau alte corpuri. Mobila de dormitor poate fi proiectata dupa dimensiunile dorite.

In variantele propuse de Prodesignart paturile pot fi duble sau matrimoniale, cu tapiterie in unele cazuri, completate de noptiere cu sertar. Dulapurile pot fi oricat de spatioase si pentru a optimiza modul in care acestea ocupa spatiul camerei pot dispune de usi cu oglinda, pot avea usi glisante.

Optional pot fi solicitate de la aceeasi sursa somiera si saltea, pentru a completa imediat dormitorul, pregatit sa fie ocupat curand si folosit.

Stilurile corpurilor de mobilier sunt dintre cele mai diverse si deloc comune. Una din abordarile acestei firme de productie mobiliera se refera la finisaje de import, materiale de calitate care sa sporeasca nu doar calitatea rezultatului final, ci si sa contribuie la un design unic.

Colaborare cu Prodesignart

Cei interesati pot oferi echipei schita mobilierului dorit sau se pot inspira din optiunile regasite in catalogul de prezentare Prodesignart. In functie de complexitatea proiectului proiectarea si executia ei poate dura pana la 30 de zile. Pentru clienti proiectarea 3D este inclusa in pret.

Orice comanda realizata aici vine insotita de garantia produselor, valabila 2 ani.

Cine este Prodesignart

Prodesignart executa la comanda mobilier comercial sau pentru casa, precum si usi glisante. Cu sediul in Bucuresti, acest producator isi pune la dispozitie serviciile sale complete, incepand de la consiliere si masurare si pana la executie si montaj. Detalii regasim in cadrul paginii oficiale.