Produse Columbofile, magazinul oricarui crescator de porumbei, incepator sau profesionist

BUCURESTI - 5 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Produse Columbofile pune la dispozitia celor interesati o gama diversa de produse, destinate hranirii corespunzatoare a pasarilor, ingrijirea acestora in diferitele etape din ciclul de viata - clocire, pui, adult, porumbel vioi, participant la concursuri etc.

Produse Columbofile

Produse Columbofile

Porumbeii voiajori cer ingrijire aparte

Pentru a fi apti pentru concursuri, pentru a castiga cat mai multe titluri un porumbel cere ingrijire complexa. Vorbim de altfel despre antrenamente, despre tratamente de preventie, despre hrana aparte. De asemenea, post concursuri vorbim despre nevoia ca un columbofil sa se preocupe de recuperarea pasarilor, sa intervina in ceea ce priveste recastigarea fortei fizice, dupa epuizantele zboruri.

Pentru tot ce implica cresterea, ingrijirea si antrenarea sau tratarea porumbeilor voiajori acest Magazin Produse Columbofile este solutie eficienta si practica. Aici sunt regasite game complete si variate de suplimente si tratamente, de la branduri producatoare de renume pe aceasta nisa. Vorbim despre Beyers, Aviform, Paloma Belgium si multi altii. Vitamine si minerale, electroliti, grit sau accesorii precum cuibar, recipiente pentru transport, mancare, pentru hidratare sunt toate parte din portofoliul de produse la Radu Duo .

Este cu atat mai greu cand numarul de porumbei este mai mare, se impune un spatiu mai mare pentru acestia si mai mult decat atat, exista nevoi diferite la fiecare in parte. Un crescator cu experienta si mai ales unul preocupat sa isi antreneze porumbeii voiajori va avea interes constant de a administra pasarilor produse de calitate, fie mixul de hrana, fie vorba de suplimente. Toate acestea le va gasi simplu si rapid, in cadrul magazinului online produsecolumbofile.ro.

Asistenta profesionala

Domeniul columbofil este unul presarat cu provocari dintre cele mai diverse. Comunitatile de columbofili au pareri impartite de asemenea. Atunci cand se impune alegerea unui produs nou, inca netestat poate fi ceruta asistenta profesionala din cadrul acestui eshop. Comenzile online vin la pachet cu toate avantajele online-ului: comanda rapida, expediere pe masura, posibilitate de a returna un produs.

Poate fi solicitata si asistenta la preluarea comenzilor. Pentru comenzi mai mari de 300 de lei oferta Radu Duo este despre transport gratuit.