Produse profesionale pentru home use sau la saloane, disponibile la iGLow

BUCURESTI - 10 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Online-ul a schimbat mult tendintele in ceea ce priveste aprovizionarea saloanelor. Fara sa mai fie necesar un intermediar, agenti care sa comande si sa livreze anumite produse, acum exista furnizori parteneri de incredere pentru saloane. iGlow este un exemplu in acest sens.

iglow.ro

iglow.ro

Consumabile pentru salon si produse profesionale la un click distanta

In cadrul paginii oficiale iGlow.ro veti regasi varietatea de produse pentru coafor, vopsele de par, produse pentru epilare, uleiuri de masaj, produse pentru manichiura/pedichiura. Toate acestea pot fi comandate simplu si rapid, din pagina oficiala. 

De calitatea acestora se bucura deja zeci de saloane care au ales sa ofere clientilor calitatea serviciilor garantata partial si de calitatea produselor utilizate. Veti regasi aici produse de marca exclusivista, precum Melkior, Crystal Nails, Yamuna sau Olivia Garden printre altele. 

Prin intermediul unui astfel de furnizor va puteti asigura tot ce este necesar intr-un salon. Serviciile oferite vor fi mereu la inaltimea asteptarilor. Mentineti un flux al clientilor, fara sa fiti deranjati de lipsa unor consumabile. Oricand acestea sunt necesare le puteti gasi aici, le puteti comanda rapid si le veti primi la fel de rapid. 

Produse pentru coafor 

O categorie vasta este cea a produselor destinate a fi utilizate la coafor. In diversitatea lor veti cauta cu amanuntul pe cele care va ajuta sa obtineti coafuri irezistibile, interesante si moderne. Pentru asta optati pentru produse de styling, precum si aparatura de calitate. De la placi la sampoane, tratamente, perii sau solutii permanente iGlow le cuprinde pe toate. 

Nu sunt omise nici vopselurile de par. Colorarea parului este de interes pentru publicul feminin. Clientele opteaza adesea pentru corectia de culoare, iar asta complica cu atat mai mult situatia. Vopselurile profesionale sunt un must-have, iar cele din gama Pro.Color sunt disponibile la iGlow. 

Experienta pe care un client o are la un salon este motivul pentru care va reveni sau nu intr-o locatie. Oferiti clientilor calitate si pentru asta trebuie sa va asigurati mai intai de toate produse de calitate. iGlow va poate fi partener ideal in acest sens. 

Oferta completa o veti regasi in pagina oficiala. 

Contact: 

vanzari@ iglow.ro  

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/produse-profesionale-pentru-home-use-sau-la-saloane-disponibile-la-iglow