Produsecolumbofile.ro - farmacia columbofila disponibila in mediul online!

BUCURESTI - 16 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Radu Duo este una dintre societatile de pe piata din Romania ce isi desfasoara activitatea din dragostea fata de porumbei. Activeaza in mediul online prin intermediul magazinului online produsecolumbofile.ro, loc in care columbofilii romani regasesc o multime de produse pentru cresterea si ingrijirea porumbeilor voiajori.

produsecolumbofile.ro Radu Duo

produsecolumbofile.ro Radu Duo

Chiar si pe timp de pandemie, concursurile in care sunt implicati porumbei voiajori nu par sa se sfarseasca. Este un sport pe care publicul roman il adora, un sport in care columbofilii etaleaza cele mai bune si mai pregatite exemplare de porumbei din colectie. Pentru a da rezultate mult dorite, porumbeii voiajori trebuie sa fie sanatosi, iar din cand in cand au nevoie si de un stimulent puternic - medicamente cu rol de accelerare a metabolismului si a performantelor.

O gama diversificata de medicamente pentru porumbei

Radu Duo este o societate ce se ocupa de distribuirea de produse pentru porumbei, nu si de productia acestora. Acest lucru nu este o problema, avand in vedere ca cei interesati regasesc pe produsecolumbofile.ro produse de la producatori de top de pe piata internationala de profil. Este vorba despre Aviform, Giantel, Rohnfried, Natural, Paloma Belgium, Dac Pharma, dar si Cest Pharma si nu numai.

Columbofilii interesati sa cumpere produse din cadrul magazinului online anterior mentionat trebuie sa stie ca acestea vin insotite de toate specificatiile de interes. Este vorba despre producator, data expiratii, modul de administrare, doza zilnica recomandata, perioada in care este recomandata administrarea medicamentului, posibilele reactii adverse si nu numai.

Accesorii columbofile de la Radu Duo

In plus de asta, in cadrul magazinului online produsecolumbofile.ro regasesc potentialii clienti si o serie vasta de accesorii columbofile. Acestea sunt neaparat necesare intr-o crescatorie de porumbei. Rolul lor este cel de a le stimula confortul micilor vietuitoare. Vorbim de produse inalt calitative la preturi extrem de accesibile.

Pana la urma, columbofilia nu trebuie sa fie o meserie ce implica costuri multe de desfasurare, avand in vedere ca vorbim de o meserie desfasurata din dragoste pentru porumbei.

Columbofilii interesati de produsele de la Radu Duo le pot achizitiona din cadrul site-ului oficial. Mai multe detalii pot obtine prin apel telefonic la numarul 0773 774 303.