Programul Casa eficienta energetic! Iata tot ce trebuie sa stii despre el

BUCURESTI - 25 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Aproximativ 9.000 de locuitori ai Romaniei isi vor eficientiza locuintele din punct de vedere energetic cu programul de finantare Casa eficienta energetic. Acest program inseamna o prima energetica in valoare de maxim 15.000 de euro - se deconteaza 60% din costul lucrarilor ce au ca scop cresterea eficientei energetice pentru locuintele unifamiliare situate in imobilele cu maxim 3 etaje. Acelasi decont este valabil si pentru obtinerea si utilizarea energiei din surse regenerabile.

ventilatiecurecuperarecaldura.ro

ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Cum te poti inscrie in programul Casa eficienta energetic? Ei bine, trebuie sa trimiti o cerere de inscriere spre Administratia Fondului pentru Mediu si sa prezinti certificatul energetic al casei. Tot tu trebuie sa intocmesti un plan de trecere la o clasa energetica mai eficienta, superioara.

Este obligatorie montarea unui sistem de ventilatie in locuinta!

Programul Casa eficienta energetic impune montarea unui sistem de ventilatie. Mai exact, daca vrei sa accesezi suma maxima finantata, ia legatura cu personalul Altecovent - lider in materie de sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura!

Aici vorbim de diversitate la capitolul sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura, sisteme ce poarta semnatura unor branduri celebre. Amintim aici de Zehnder si PAUL, dar si de Wafe si Komfovent.

Aceasta obligatie, cea de a monta un sistem de ventilatie in locuinta ta, trebuie privita cu ochi buni. Petreci cam 90% din timpul tau in interior, atat acasa, cat si la locul de munca. De ce sa nu respiri un aer curat, fara impuritati? Astfel de programe vor sa iti aduca aminte ca este mai mult decat important sa pui calitatea aerului respirat pe primul loc.

Alte cheltuieli eligibile pe care acest program le inglobeaza sunt instalarea ferestrelor izolate, montarea unei centrale cu mult mai eficiente, montarea panourilor solare, senzorilor de miscare, corpurilor de iluminat pe baza de LED, izolarea acoperisului si peretilor exteriori si nu doar atat.

Atentie! Sistemul de ventilatie pe care il alegi trebuie sa aiba un randament termic de minim 75%. La Altecovent , cu site-ul oficial ventilatiecurecuperarecaldura.ro, gasesti astfel de sisteme compatibile cu cerintele acestui program.

Personalul acestui magazin online este oricand pregatit pentru a-ti oferi suport si sfaturi utile pentru ca tu sa faci cele mai bune alegeri.

Contact Altecovent

Corund, Nr. 836, Judetul Harghita

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

0753 967 762

Taguri: altecovent