Proiecte pentru case de vis furnizate de Smart Home Concept

BUCURESTI - 14 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Multi viitori proprietari de case nu par sa acorde importanta necesara unui plan arhitectural bine pus la punct de catre cei mai buni profesionisti in domeniu. Considera ca este importanta marimea casei, dar nu si aspectul sau final. De aceea, prefera sa mearga pe aceasta premisa, in care numai partea tehnica primeaza.

www.smarthomeconcept.ro

www.smarthomeconcept.ro

Din pacate, cei mai multi ajung sa devina dezamagiti de aspectul final al acesteia. Prea multe modificari nu mai pot fi facute si nici camerele nu mai au cum sa fie recompartimentate intr-un mod cat mai eficient.

De aceea, este esential ca inca de la începutul proiectului sa se angajeze profesioniti care sa ofere siguranta, dar si calitate. Astfel, un proiect 3D ar fi de dorit, pentru a se vedea cu exactitate modul în care va arata casa, privita din mai multe unghiuri. De asemenea, informatiile precise cu privire la dimensiunile fiecarei camere, cu cateva informatii suplimentare sunt de dorit.

Specialistii din spatele site-ului www.smarthomeconcept.ro sunt cei care se ocupa de indeplinirea visurilor fiecarui viitor proprietar de casa. Colaborarea cu acestia se va dovedi una mai multa decat avantajoasa datorita ofertelor tot mai avantajoase.

Pe site-ul acestora sunt disponibile mai multe proiecte de case, ca sugestii oferite clientilor. In functie de preferintele, dar si de bugetul fiecaruia in parte, se ofera mai multe categorii de astfel de proiecte. Astfel, in functie de regimul inaltimii, se poate opta pentru case cu parter, etaj sau parter si mansarda.

Si in cazul suprafetei utile se poate opta pentru mai multe variante, cu suprafata de 150 de mp sau peste 150 mp. De asemenea, in functie de totalitatea membrilor familiei se poate opta pentru variante de case cu unul sau mai multe dormitoare. Unele proiecte au chiar si 6 dormitoare. Nici numarul de bai nu este ignorat, de aceea se pot alege locuinte care sa aiba mai multe astfel de camere.

Pentru viitorii proprietari care au deja sau doresc sa isi achizitioneze o masina, multe dintre proiecte au incluse chiar si un garaj.

Daca se merge pe achizitionarea unui proiect din recomandarile acestora, oferite pe site, se pot oricand face modificarile dorite, fara costuri suplimentare. Astfel, daca posibilul client doreste redimensionarea unei camere, modificarea formei acoperisului etc, poate sa stea linistit, pentru ca nu va avea parte de nicio surpriza neplacuta in ce priveste nota de plata.

In plus, daca se achizitioneaza pagina amintita in partea de mai sus, sunt disponibile o serie de oferte in functie de pachetul ales. Pentru cunoscatori, acestea se vor dovedi in mod garantat de un real folos, pentru ca usureaza multe proceduri si nici nu va mai fi nevoie de angajarea in plus a unui personal. De exemplu, in cazul alegerii unui proiect de casa pentru autorizarea lucrarilor DTAC se ofera asistenta si consultanta tehnica pe santier.

Inca din anul 2009, anul infiintarii firmei, cei de la Smart Home Concept se remarca prin serviciile de cea mai buna calitate oferite in domenii precum arhitectura, urbanismul, designul interior, dar si inginerie si consultanta tehnica in constructii. Serviciile lor sunt numeroase si de cea mai buna calitate, de aceea oricine doreste sa apeleze la acestea se vor putea bucura de beneficiiile eficientei si performantei.