Proiectul Avantgarden 3 de la Maurer Imobiliare si ce modalitati de achizitie sunt oferite

BUCURESTI - 19 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intelegand care este lista de prioritati si cerinte ale unui viitor proprietar, marele dezvoltator imobiliar Maurer si-a largit paleta de optiuni. In acest sens, cu fiecare proiect pus pe picioare s-a incercat o abordare tot mai originala.

Avantgarden 3

Avantgarden 3

Cand vine vorba de Avantgarden 3 totul este la superlativ. Nu numai constructiile in sine sunt calitative, insa si mediul din imediata apropiere defineste totalmente ce inseamna un cartier rezidential raportat la nivelul de trai modern. Din seria de apartamente Brasov parte din acest proiect se vor gasi optiuni si compartimentari diferite. La fel de diversa este si modalitatea de plata.

Tipuri de apartamente parte din programul Avantgarden 3

Poate ca nu toata lumea se astepta, insa diversitatea si-a facut loc si aici. Astfel, Maurer Imobiliare pune la dispozitia celor interesati de apartamente in Brasov garsoniere, apartamente de 2 sau 3 camere, precum si acele spatii definite ca fiind studio.

La prima categorie, respectiv la clasa de garsoniere, suprafata de locuit este de 38,20 sau 38,70 de mp utili. In cazul apartamentelor de 2 camere, conform cu tipul de compartimentare dorit se pot alege acele spatii de locuit cu 57,70 mp, 62,80 mp si multiple altele ce oscileaza intre aceste valori. Ceva mai spatioase, apartamentele de 3 camere pot avea pana la 77,80 mp. De asemenea, pentru clasa de studiouri, cele cu bucatarii open space, maximum posibil este de 50,30 mp utili.

Fiecare dintre acestea prezinta avantajele unei locatii de invidiat. Se poate distinge ca amplasarea este una strategica, avand in apropiere zone de mare interes: gradinita, spatiu de joaca, scoli, zone comerciale variate. De asemenea, merita mentionat ca acest cartier rezidential atrage dupa sine si avantaje ce fac referire la linistea zonei, la siguranta si apropierea de centrul orasului.

Modalitati de plata

Pentru ca se adreseaza unui public larg, dar strict ce tine cont de inalt nivel calitativ si al unui trai modern, Maurer Imobiliare dispune de varietate si la modalitatile de plata. Uneori, suprafetele de locuit sunt oferte atragatoare ce se doresc a fi achizitionate inca din faza de proiect. Asadar, chiar si pana la finalizare poate exsita un acord de plata.

In functie de ce se preteaza mai bine fiecarui viitor proprietar in parte, plata unui apartament parte din proiectul Avantgarden 3 poate fi facuta in 3 transe. In acest sens se vor achita 30 de procente din suma drept avans, alte 30 pana la finalizarea la rosu si 40 de procente la receptia apartamentului. O varianta mai simplificata este cea de doua transe, insemnand plata a 5 procente pentru antecontract si restul pentru plata la receptie.

Un ultim caz ofera sansa proprietarilor de a plati in rate, direct la dezvoltator, daca plata integrala nu este un plan sustinut de puterea financiara detinuta.

In orice caz, Maurer Imobiliare detine o solutie variabila pentru multiple cazuri. Adauga asadar un sprijin real celor care isi doresc o locuinta construita dupa principii calitative si standarde ce nu se dezic de la regula actuala. Se tine cont de legea apartamentelor in formula sa cea mai recenta, se tine cont de confort sporit si de un etalon creat pe piata de imobiliare.

Cei interesati de astfel de oferte vor regasi in cadrul paginii oficiale, avantgarden3.ro, toate informatiile necesare.