Radiatoarele Giacomini – echipamente traditionale pentru incalzirea incaperilor

BUCURESTI - 15 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Unul dintre dispozitivele cele mai practice, dar in acelasi timp si cu cea mai mare vechime, utilizate pentru a furniza caldura necesara unei camera, este radiatorul. Acesta reprezinta o solutie la indemana pentru cei care nu dispun de alte solutii destinate acestui scop, mai ales cele ce sunt deservite de componente marca Giacomini.

Shop-einstal.ro

Shop-einstal.ro

In prezent magazinul online shop-einstal.ro este furnizorul principal de piese destinate acestor despozitive. Astfel, in cadrul paginii mentionate cei interesati gasesc exact ceea ce au nevoie atunci cand randamentul oferit de dispozitiv scade. Un set robineti radiator Giacomini ½ poate fi necesar celor ce dispun de un astfel de articol, pentru a inlocui piese precum tur si retur termostat sau cap termostat.

Radiatorul – ce criterii trebuie sa indeplineasca acesta?

Ca orice alt articol de acest tip, se urmareste asigurarea unor rezultate ce pot fi raportate la pretul investit in respectivul dispozitiv. Doua dintre caracteristicile principale pe care trebuie sa le aiba in vedere cei care doresc sa achizitioneze piese de schimb, precum cele mentionate, sunt abilitatea tehnica de care dau dovada acestea si siguranta productiei. Vorbim despre acele caracteristici ce vor face posibila echiparea facila a oricarui radiator, indiferent ca este o instalatie noua ce va benficia de piese sau este demarat un proiect de reabilitare energetica.

Modelul de set robineti radiator Giacomini ½ propus de magazinul online shop-einstal.ro  prezinta o serie de caracteristici si detalii tehnice de care trebuie sa tina cont cei care doresc sa il achizitioneze. Astfel, vorbim despre o temperatura maxima de 110 grade Celsius la care face fata radiatorul, in conditiile in care dispune de piesele disponibile pe pagina mentionata. In ceea ce priveste presiunea maxima de lucru a radiatoarelor, acestea ating cifra de 10 bari. Filetul este de 1/2.

Chiar daca pe piata exista un sortiment destul de vast de robineti manuali ce includ optiune termostatica (atat pentru aplicatiile mono, cat si pentru cele bitub), o solutie universal - potrivita asadar pentru proiectele de reabilitare termica - este  robinetul micrometric. Acesta trebuie sa dispuna de optiune termostatica si sa includa o rozeta pentru prereglare.

De asemenea, exista o noua frontiera pentru actionarile robinetilor pentru radiatorele marca Giacomini. Este vorba despre capul electronic chrono-termostatic. Acesta consta intr-un dispozitiv performant, avansat din punct de vedere tehnologic, care este compact, nu scoate zgomote si reuseste sa asigure o autonomie semnificativa. De altfel, componenta dispune si de un selector, de afisaj LCD si butoane functionale. Spre exemplu, afisajul LCD poate sa ofere programare faciala saptamanala, datorita diferitelor benzi de activare zilnica, dar si celor 3 reglaje de temperatura (anti–inghet, confort si economie – necesara pe timp de noapte in mod special).

Cu adevarat remarcabila se face eficienta capetelor termostatice, care au fost fabricate astfel incat sa garanteze un nivel scazut de histerezis, alaturi de un timp rapid de raspuns si influenta mica impotriva temperaturii agentului de presiune si cel termic. Astfel, capetele Giacomini reusesc sa asigure o performanta energetica inegalabila.

Sunt cateva aspecte de avut in vedere atunci cand are loc achizitionarea unui set de robineti radiator Giacomini ½ sau orice alte componente pentru dispozitivele mentionate. Cei interesati pot comanda setul potrivit de pe shop-einstal.ro.

 

 

Taguri: shop-einstal.ro