Rapiditatea si profesionalismul - cartea de vizita a firmei de curierat E-livrat

BUCURESTI - 2 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nu putine sunt firmele de curierat care activeaza in momentul de fata pe piata din Romania, insa nu toate sunt la fel. O astfel de firma, una care isi merita toate laudele, este cea care are pe propria carte de vizita ca recomandari profesionalismul si rapiditatea, precum E-livrat .

E-livrat.ro

E-livrat.ro

E-livrat presteaza servicii de curierat in Bucuresti si Ilfov

Aceasta firma de curierat iti deschide larg portile atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Echipa tanara, dinamica poate prelua orice fel de colet de la expeditor la ora si ziua indicata de acesta. Totodata, livrarea comenzii se realizeaza tot in timpul indicat de catre expeditor.

Livrarea coletelor se poate realiza oriunde in tara intr-un  timp extrem de scurt. In cazul in care expedierea trebuie facuta in Bucuresti sau Ilfov, coletul va ajunga la destinatar in aceeasi zi in care a fost si plasat. Preluarea comenzilor se face incepand cu ora 08:00 si se incheie la 18:00.

Conditiile aferente livrarii coletelor in toata tara

E-livrat nu isi desfasoara activitatea doar in Bucuresti si Ilfov, ci si in celelalte judete ale Romaniei, in toata tara mai pe scurt. Pentru a beneficia de acest serviciu, de livrare a unul colet in orice colt al tarii, cei interesati trebuie sa stie ca acesta nu trebuie sa depaseasca 30 kg si un volum de 40x30x25 (L x lx h). Ora de predare a comenzilor variaza in acest sens – ea este direct proportionala cu destinatia indicata de expeditor.

In cazul in care curierul primeste refuzul de a ridica coletul din partea destinatarului, adresa la care ar trebui sa faca expedierea este gresita sau destinatarul nu poate fi gasit, suma de bani platita pentru livrare nu poate fi restituita catre expeditor. Totodata, curierii nu pot astepta mai mult de 10 de minute pentru a prelua un colet sau pentru a-l livra.

Se poate face o estimare a sumei ce trebuie platita, online

Pe e-livrat.ro exista un calculator prin care cei interesati pot aproxima costul livrarii unui colet introducand destinatia de preluare si livrare, greutatea coletului, tipul acestuia si inca o serie de astfel de campuri obligatorii. Si mai multe detalii in acest sens pot fi oferite de catre echipa E-livrat in cadrul paginii online, sectiunea contact.