Rarox – disponibilitate non stop a tuturor serviciilor funerare

BUCURESTI - 5 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Agentia de servicii funerare Rarox, ce activeaza pe toata raza capitalei, isi mentine disponibilitatea cand vine vorba de prestarea de servicii. Cu optiuni dintre cele mai complexe, cu pachete funerare variate si la preturi accesibile, contactarea echipei poate avea loc oricand, chiar si din primele clipe dupa un deces. Dispun chiar si de medic constatator al decesului, de aceea, Rarox poate fi un sprijin absolut pentru intreaga familie indoliata, de la bun inceput si pana la organizarea de parastas.

funerarenonstop-bucuresti.ro

funerarenonstop-bucuresti.ro

Servicii de marca Rarox

Dupa ani de experienta pe nisa de servicii funerare si intelegand care sunt nevoile publicului, indiferent de apartenenta la un anumit cult religios, se poate spune ca la ora actuala Rarox dispune de complexitate de servicii. Astfel, colaborarea poate fi un mare ajutor pentru familie, ce gaseste in acelasi loc toate cele necesare, de la consiliere la proceduri, articole si accesorii funerare ce se pot achizitiona.

Dupa cum este cunoscut in rit clasic acest gen de evenimente, funerariile implica in primul rand aranjarea decedatului, toaletarea si binecunoscuta imbalsamare. Aceste etape tin in primul rand de respectul aratat catre persoana decedata si mai apoi despre imaginea sa ultima, ce va ramane intiparita in mintea celor din jur. Asadar procedurile nu sunt de omis, ci sunt chiar o recomandare, ajuta la conservarea propice astfel incat indiferent de numarul de zile pana la inmormantare trupul neinsufletit sa se mentina. Serviciile de acest gen sunt posibile in orice conditii, chiar si la domiciliu, intrucat Rarox dispune de echipamente, de morga mobila.

Alte servicii se refera la transport, fie preluarea decedatului de acasa si transportat la locul de priveghere, o capela aleasa, fie transportul acestuia pe traseul funerar in ziua inmormantarii. In plus, datorita unei flote de masini, Rarox poate dispune de transport si pentru familie sau alti membri si participanti la eveniment. De multe ori se doreste respectarea acelui simbolic traseu de ultim drum, astfel cortegiul trece prin zona apropiata casei si merge spre locul de veci pe un traseu fara intoarece, chiar daca acest lucru prelungeste durata momentului. Se spune ca spiritul celui care urmeaza sa fie ingropat isi vede pentru ultima data locurile in care a trait. Pentru ca nu toata lumea poate parcurge atat de mult drum pe jos, transportul asigurat este un serviciu necesar.

Pachete funerare complexe de la Rarox

Din punct de vedere al modului crestin ortodox de a organiza un astfel de eveniment este nevoie de o sumedenie de lucruri, desi unele au rol simbolic. Din lista de achizitii se numara in primul rand sicriul, crucea inscriptionata si cel putin o coroana. Sicriul dispune de accesoriile necesare, iar din randul accesoriilor Rarox poate oferi batiste, icoane, lumanari, doliu etc.

Aceeasi agentie raspunde prompt ca de fiecare data. Cu ajutorul acesteia se poate pune la punct tot ce tine de pregatirea defunctului, de priveghere, de transport, gasirea unui loc de veci sau organizarea unei incinerari. Pachetele funerare puse la dispozitie pot include toate acestea si nu numai, iar unele dintre ele se pot achita doar pe baza talonului de pensie al defunctului, fara alte costuri.

Cei aflati in nevoie pot accesa pagina oficiala a celor de la Rarox, respectiv funerarenonstop-bucuresti.ro , pentru a descoperi avantajele serviciilor funerare disponibile aici.