Rarox dispune si de capac frigorific sau alte accesorii funerare

BUCURESTI - 26 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Rarox , firma de servicii funerare, pune la dispozitia publicului larg o gama vasta de optiuni pentru organizarea funeraliilor. Vorbim despre produse si servicii, inclusiv despre accesorii funerare necesare, asa cum dicteaza ritualul crestin sau orice alt cult religios. Regasim aici capac frigorific si multe alte accesorii funerare.

Rarox

Capacul frigorific

Acesta poate fi inchiriat in functie de numarul de zile, durata pana la ziua inmormantarii si eventual incluzand si pe aceasta. Un capac frigorific mortuar mentine trupul neinsufletit la o temperatura setata in prealabil. Functioneaza conectat la sursa de energie electrica. Avantajul acestuia este ca poate ajuta familia sa organizeze funeraliile oricand, chiar si mai mult de peste 3 zile asa cum este obisnuinta in ceea ce priveste privegherea.

Capacul frigorific mortuar este disponibil spre inchiriere la Rarox si poate fi solicitat oricand. Un agent va prelua cererea in acest sens si va trimite si prelua la momentul potrivit capacul frigorific.

Zona de acoperire si serviciile funerare disponibile

Rarox activeaza pe piata bucuresteana, in orice sector, precum si in Ilfov. Gratie serviciilor sale diverse, poate fi un colaborator de incredere pentru tot ritualul de priveghere si pentru organizarea inmormantarii.

Pachetele funerare spre exemplu includ atat sicriul si elementele necesare acestuia, cat si crucea, alaturi de alte servicii necesare pentru a demara organizarea privegherii - preluare defunct, constatare deces, imbalsamare, transport si depunere la locul ales. In functie de buget si preferinte, pot fi alese pachetele funerare mai convenabile.

In plus, tot aici regasim si pachetele funerare ce pot fi achitate pe baza de talon de pensie. Astfel, marele avantaj pentru familia indoliata este ca nu va depinde de partea financiara, intrucat decontarea ajutorului de inmormantare va fi realizat ulterior, tot cu sprijinul agentilor Rarox. Detalii in acest sens pot fi obtinute la sediul Rarox sau online, din cadrul paginii oficiale.

Rarox, servicii non stop

Pentru cei interesati, Rarox dispune de servicii non stop. In acest sens, nu va conta ora din zi sau din noapte, agentii acestei firme de profil pot fi solicitati. Rarox - servicii funerare non stop isi prezinta serviciile, dintre cele mai variate, in cadrul paginii oficiale, funerarenonstop-bucuresti.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/rarox-dispune-si-de-capac-frigorific-sau-alte-accesorii-funerare