Rarox raspunde solicitarilor de prestare servicii funerare in orice sector al capitalei

BUCURESTI - 29 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Serviciile funerare, necesare la un moment dat pentru oricine, sunt mai usor de accesat la ora actuala. Agentia de profil Rarox dispune la ora actuala de acoperire pe toata raza capitalei, raspunzand cu succes la orice solicitare primita. Cu o gama larga de servicii de nisa, Rarox se inscrie in lista prestatorilor de astfel de servicii ce dispun de complexitate a optiunilor.

funerarenonstop-bucuresti.ro

funerarenonstop-bucuresti.ro

Rarox include in ofertele sale servicii de pompe funebre sector 1, 2 si toate celelalte, cu servicii ce se pot accesa individual, transport, cosmetizare, accesorii funerare, sau pachete avantajoase de preturi si servicii incluse.

Gama de sicrie

Printre primele achizitii necesare se numara sicriele, cele fara de care nu se poate proceda pentru a organiza un eveniment funerar. Gama este una variata, ceea ce permite ca indiferent de buget sa existe o optiune multumitoare. Porneste de la cea simpla si pana la modele de lux, ce incununeaza cu succes dorinta de a alege ceva pretentios.

Exista totodata si o linie speciala, cea care tine de sicriele potrivite pentru copii sau persoane supraponderale, pentru cazuri speciale cum ar fi ingroparea de oseminte.

Servicii

In completare, Rarox dispune si de cruci, coroane si alte accesorii ce se impun nu doar pentru organizarea unui eveniment funerar traditional, ci si pentru cele moderne, de incinerare.

Acelasi loc dispune si de solutii de transport si alte astfel de servicii ce contribuie si ele la buna desfasurare a zilelor de priveghere si inmormantare.

Pachete de servicii funerare

Mai avantajos pare sa fie un pachet funerar, intrucat acesta include cele necesare, iar achitarea poate fi in multe cazuri facuta doar cu talonul de pensie, fara sa mai fie nevoie si de alte resurse financiare. Principiul dupa care a fost creat un astfel de sistem se refera la suma de bani aferenta ajutorului de inmormantare, ce se obtine ca urmare a unor pasi birocratici. Mai simplu de atat pe baza talonului de pensie al defunctului se poate achita integral chiar si fara alte costuri un pachet de servicii.

Astfel de pachete incep cu serviciile minim necesare – declarare deces, toaletare, manipulare si imbalsamare a defunctului, cu sicriu complet echipat si transport. Altele implica si partea de accesorii sau sunt mai extinse, includ si acele lucruri traditionale – doliu, icoane etc.

La fel ca si la gama de sicrie, Rarox dispune pentru pachetele de servicii funerare o varietate de stiluri care sa se muleze conform bugetului disponibil, ajungand chiar si la gama de lux. Aceasta ultima organizare a ceea ce tine de respectul dovedit fata de defunct trebuie sa reflecte traditiile, cultul religios din care facea parte, sa respecte normele in vigoare si sa fie un eveniment de bun gust, dupa cum i-ar fi placut si defunctului. Nimic nu este omis, astfel ca pentru cei care au nelamuriri sau sunt la primele experiente, nu cunosc procedurile si ce implica un astfel de eveniment, consilierea va fi primul pas facut.

Rarox, prin echipa sa bine pregatita, poate deveni un sprijin complex a ceea ce inseamna o astfel de organizare. Cei interesati regasesc detalii si in cadrul paginii oficiale, funerarenonstop-bucuresti.ro .