Recomandari de sezon - ce rochie porti in functie de ocazie?

BUCURESTI - 11 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Spunem despre vara ca este un sezon special nu doar pentru ca temperaturile sunt placute, dar si pentru faptul ca evenimentele se tin lant, deci si ocaziile de a etala tinute dintre cele mai interesante in societate. Dupa stilul preferat si silueta, publicul feminin are posibilitatea de a se face remarcat in moduri inedite. Are la dispozitie o varietate de optiuni, incepand de la partea de vestimentatie si pana la cea de incaltaminte si accesorizare.

dyfashion.ro

dyfashion.ro

Pentru ca vara ridica numeroase bariere vestimentare, rochiile constituie o baza a tinutelor pe care reprezentantele feminine le pot aborda. Incepand de la petrecerile de nunta sau botez si pana la cele tip cocktail sau simplele iesiri in club, DyFashion vine cu modele de rochii de actualitate, pliate pe stiluri si nevoi dintre cele mai diverse.

Se doreste a alcatui o tinuta care sa corespunda cu anumite standarde, atat cele ce se impun in functie de fiecare eveniment, cat si cele personale, pe care le are fiecare.

Rochii speciale, simple sau ce ies in evidenta prin tipare atipice, modelele ce alcatuiesc colectiile de la DyFashion sunt deopotriva o incantare si optiuni pentru publicul larg. Elegante prin detalii sau prin stilul minimalist, acestea sunt atat de diversificate incat orice gust va fi satisfacut.

Pentru ca temperaturile pot varia, se doreste lejeritate, confort, dar totodata si eleganta. Fiecare eveniment poate fi onorat cu un outfit pe masura, respectiv cu o rochie care sa se incadreze in registrul vestimentar impus cu ajutorul sugestiilor de la Dyfashion.

Recomandarile de la DyFashion pentru rochiile de vara

Alegerile rochiilor de vara trebuie raportate intotdeauna la o serie de aspecte. Nu doar specificul evenimentului, respectiv dresscode-ul impus, dar si preferintele personale privitoare la cum sa arate tinuta sunt repere de luat in calcul.

Inainte de toate, rochia de vara trebuie sa fie usoara, realizata dintr-un material fluid si confortabil. Detaliile decorative trebuie sa fie dispuse in asa fel pe suprafata ei incat sa nu zgarie sau sa incomodeze in contact cu pielea.

De altfel si croiul trebuie ales cu responsabilitate. Raportat la proportiile corpului, la conformatia acestuia trebuie aleasa si rochia. Niciodata o astfel de alegere nu trebuie realizata in pripa, doar ca sa fie facuta. Interesul acordat alegerii sale se reflecta apoi in reusita tinutei, in eleganta acesteia si totodata in confortul asigurat.

Avand la baza materiale inalt calitative, fiind in cea mai mare parte productie romaneasca, portofoliul de rochii de la DyFashion se mentin in standardele publicului feminin larg.

Prezinta costuri echilibrate si livrarea este gratuita, deci motive in plus de a comanda rochia preferata, respectiv de a alcatui o prezenta inegalabila cu orice ocazie. Lungi - ideale mai ales in cadrul evenimentelor de seara, cu franjuri - recomandate indeosebi la petrecerile cocktail sau in club, cu paiete sau diverse asimetrii si decupaje, rochiile de la Dyfashion sunt oricand o inspiratie in tinutele feminine de vara.

Cele interesate pot descoperi pe https://www.dyfashion.ro/ intreaga colectie de articole, alaturi de idei interesante privind accesorizarea lor.

Taguri: dyfashiondyfashion.ro