Recomandari pentru alegerea unor scaune HoReCa potrivite

Bucureasa - 9 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Poate pentru unii pare un subiect prea putin important, insa administratorii de spatii HoReCa sunt deplin constienti de insemnatatea unei astfel de alegeri. Reprezinta o investitie si e de dorit sa fie una de durata, motiv pentru care mai ales acestia vor avea o serie de criterii dupa care se vor orienta vizavi de o alegere pe masura necesitatilor.

www.secan.ro

www.secan.ro

Secan este o sursa de incredere pentru publicul interesat de astfel de articole de mobilier, intrucat il intampina cu varietate de optiuni si calitate fara repros. Astfel, indiferent de preferintele pentru scaune HoReCa , site-ul secan.ro raspunde unor nevoi distincte, pliate pe spatii diverse.

Recomandari vizavi de alegerea unor scaune HoReca ideale pentru variate spatii

Inainte de toate, accentul trebuie sa fie pus pe calitatea construtiei specifice scaunelor alese, respectiv pe materialele utilizate in realizarea lor. Cand scopul lor este unul comercial cu atat trebuie sa fie mai rezistente si de preferat este ca intretinerea lor sa nu fie una pretentioasa. Se doreste o calitate a finisajelor pe masura, care sa completeze un ambiant placut, relaxant. Spre exemplu, in cadrul localurilor, acestea trebuie sa favorizeze o imagine personalizata, care sa imbie un confort optim.

Dupa ce a fost planificata capacitatea de locuri si caracteristicile pe care acestea ar trebui sa le prezinte, achizitionarea scaunelor reprezinta urmatorul pas de indeplinit. Exista cateva tipare ce se evidentiaza mai frecvent vizavi de acest subiect si se refera la scaunele cu manere, pentru servit masa, cele pentru cluburi si cafenele, dar si scaunele pentru terasa, evenimente in cadrul corporatiilor.

In general, miza cade pe un design modern, care sa intinereasca locul, sa il completeze si totodata sa aduca imbunatatiri in ceea ce priveste decorul spatiului cu pricina.

O provocare pentru cumparatori va fi paleta variata de materiale si culori pe care o prezinta piata, respectiv site-ul mentionat. Sunt recomandari optiunile precum lemnul din esente diverse, structurile metalice, rattanul, dar si plasticul si rasinile pot completa un ambient placut, creativ si original. Intotdeauna accentul trebuie pus pe functionalitate, in egalitate cu estetica. Scaunele trebuie sa asigure confort beneficiarilor si rezistenta proprietarilor.

In randul de optiuni ce vizeaza scaune HoReCa se pot include modele care ies in evidenta prin tapiterie, estetica pielii sintetice, rezistenta pielii naturale. Este ideal a miza intotdeauna pe acele articole care promit sa reziste – se presupune ca achizitia ar trebui sa fie o investitie de lunga durata si nu o cheltuiala de termen scurt.

Timpul de folosinta depinde si de intensitatea uzurii la care sunt expuse, frecventa folosirii lor, rezistenta pe care o prezinta la murdarie si pete si respectiv la curatarea lor. De asemenea, un factor ce ar putea influenta durata de viata a scaunelor pot fi razele soarelui, gradul de umiditate si asa mai departe, in cazul celor utilizate pentru mobilarea teraselor.

In orice caz, indiferent de mediul de utilizare si de alte preferinte precum culoarea, textura materialelor, inaltimea, functiile suplimentare de reglare si alte astfel de aspecte, pe site-ul www.secan.ro publicul interesat gaseste varietate de optiuni si beneficiaza de costuri echilibrate.