Recomandarile specialistilor in alegerea inelului de logodna

BUCURESTI - 18 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Moment emotionant din viata tinerilor indragostiti – cererea in casatorie constituie ceva deosebit, de organizat cu atentie la fiecare detaliu. Mai ales partea feminina il asteapta cu nerabdare, iar surpriza este cu atat mai de efect pentru ca nu stiu cand va fi acesta. Partea masculina in schimb are de intampinat o reala provocare – alegerea inelului de logodna.

diamag.ro

diamag.ro

Pentru ca este vorba despre o piesa de bijuterie ce va fi purtata cel mai probabil pentru restul vietii de cea aleasa, se pretinde ca aceasta sa depaseasca orice asteptari. Pentru asta anumite aspecte sunt cruciale, pot face marea diferenta intre un inel deosebit si unul comun. Care sunt acestea aflam in cele ce urmeaza de la specialistii www.Diamag.ro , care pun la dispozitia celor interesati colectii din cele mai variate ce de altfel intrunesc pe deplin cerintele de mai jos.

Calitatea

Este destul de a vag a enumera o astfel de caracteristica. Insa vine si completarea la acesta. Calitatea se refera la o sumdenie de aspecte. Un inel trebuie sa fie realizat din materiale calitative pentru a denota la randul sau calitate. Aceasta se refera la metalul inelului si de asemenea la diamantul din dotare.

Referitor la metal, preferintele in societatea prezenta se indreapta catre clasicul aur galben, spre cel alb sau arhipopularul aur roz. Acesta din urma reprezinta o atractie mai ales pentru femeile care au dorit intotdeauna sa fie in trend cu moda, sa se remarca in orice peisaj – iata deci ca o buna alegere pentru cei ce isi pot considera iubita astfel.

Cat despre metal, lucrurile sunt mult mai sensibile si pretentioase decat credeti. Acesta trebuie sa prezinte o serie de caracteristici pentru a putea fi considerat un diamant calitativ, pretios, de valoare. Spre exemplu, pretul este un detaliu care tradeaza valoarea inelului, asta in conditiile in care este cumparat dintr-un magazin de incredere. Un diamant care prezinta o taietura impecabile, o forma realizata cu iscusinta, o culoare limpede si eleganta, care are un numar mic de incrustari in interior – o astfel de piesa poate fi trecuta in clasa celor calitative.

Garantia

Neaparat este ca inelul cu diamant sa fie insotit de garantie. Atunci cand acesta este comandat din mediul online, utilizatorul trebuie sa se informeze pe site-ul respectiv legat de garantia pe care o ofera ca dovada a calitatii, a autenticitatii. Spre exemplu, in cazul magazinului online www.diamag.ro, expertii au dedicat o sectiune speciala acestui subiect – certificarea GIA pe care o ofera celor care achizitioneaza inele cu diamant sau orice piesa de bijuterie ce este infrumusetata cu astfel de elemente nepretuite.

Alegerea inelului de logodna pentru partenera de viata este o misiune pe cat de dificila pe atat de placuta. Bucuria de pe chipul acesteia in momentul in care primeste bijuteria deosebita nu poate fi egalata cu nici un sentiment. Ramane o amintire vie in sufletul celui ce a dus la bun sfarsit operatiunea cererii in casatorie.

Cei care s-au hotarat sa faca acest pas si au nevoie de consiliere si solutii in acest sens gasesc un ajutor de incredere la Diamag.ro.