Reduceri finale la ANNA CORI – cum sa profiti de promotiile finalului de sezon

BUCURESTI - 12 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

ANNA CORI, celebrul brand in materie de incaltaminte si produse de marochinarie, isi anunta continuitatea perioadei de reduceri. Reducerile finale, dupa cum spun reprezentantii acestui brand, sunt o ocazie deosebita de a profita de preturi promotionale la gama de incaltaminte masculina si feminina.

Reduceri ANNA CORI

Reduceri ANNA CORI

Gama de optiuni pentru femei

Modelele de pantofi ce sunt la pret redus in cadrul magazinului www.annacori.com sunt aceeasi promisiune a calitatii si mentinerea unui standard de inalta clasa. Sunt pantofi din piele naturala, creati cu maiestrie si pricepere. Sunt stiluri diverse adoptate, pentru a satisface gusturi dintre cele mai diverse si sofisticate.

Se vor gasi pantofi de tip clasic stiletto, cei potriviti unor tinute diverse, datorita unui design minimalist. Sunt ideali pentru a contura liniile feminine, pentru a pune un accent clasic pe tinuta si a echilibra in functie de croiurile alese si elementele ce compun si definesc imaginea purtatoarei. Au forma lor binecunoscuta, un toc modest si confortabil si sunt variati cand vine vorba de culorile disponibile.

O surpriza in colectia de la ANNA CORI se refera la pielea cu diversele ei stiluri, stampata, glitter, piele intoarsa sau simpla, naturala. Fiecare dintre aceste optiuni defineste preferinta pentru un stil cat mai sofisticat; orice femeie isi doreste sa iasa in evidenta, sa fie o imagine memorabila, iar cu ajutorul incaltamintei bine alese are o astfel de sansa.

De asemenea, aceeasi colectie cuprinde si stiluri mai relaxate, insemnand pantofii fara toc sau cei sport si casual. Pentru zile in care isi va dori sa adopte un stil mai practic si mai comod, astfel de incaltaminte este potrivita.

Gama pentru barbati

ANNA CORI aplica reduceri si la categoria de incaltaminte pentru barbati, acestia fiind rasfatati de asemenea cu optiuni variate si stilate. Nu se face rabat de la calitate, iar cand vine vorba de calitate, aceasta este definita in primul rand prin pielea naturala din care sunt realizati pantofii.

Barbatii pot alege incaltaminte potrivita atat pentru ocazii speciale, cat si pentru tinutele ce le adopta zilnic. Desigur ca si in cazul lor preferintele sunt diverse, avand in vedere ca eleganta lor si masculinitatea exprimata in fiecare moment al zilei ii va pune la incercare in a gasi variante de incaltaminte cu o altfel de abordare.

Raman un reper de eleganta clasica pantofii negri, cu inchidere in sireturi. Alternative ale acestora sunt pantofii in tonuri pamantii, originale, cusaturi si perforatii decorative. Pielea intoarsa este de asemenea o optiune aici, insemnand un stil versatil si potrivit barbatilor practici si eleganti. In acest sens se vor gasi in randul pantofilor cu pret redus cei cu un stil smart casual, inchidere in sireturi, cu varietate de culori disponibile.

Pentru cei care ar incerca si stilul mocasinilor ANNA CORI propune si un astfel de model de incaltaminte. Nu au inchidere, se poarta ideal fara sosete, asociati la tinute ce permit linia piciorului sa iasa in evidenta mai mult ca oricand. Sunt negri sau albastri, in degrade, un look luxuriant ce se dedica barbatilor sofisticati.

Intreaga colectie se regaseste in cadrul paginii oficiale, dar si in cadrul magazinelor fizice din tara.