Regenerarea bateriilor cu plumb, solutii inovatoare de la Hakuservice

BUCURESTI - 2 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Evolutia constanta a tehnologiei a condus la o dezvoltare avantajoasa pe toate planurile, iar procesele de reutilizare a bateriilor defecte sau nefunctionale nu au fost pierdute din vedere. Atunci cand bateria din dotarea unor aplicatii variate intampina probleme de functionare, ideea de a beneficia de regenerare in cadrul unui service specializat este una care nu ar trebui sa fie straina romanilor.

baterii-stivuitoare.ro

baterii-stivuitoare.ro

Hakuservice , service specializat in regenerarea bateriilor, intretinerea lor, dar si comercializarea de baterii noi, iese in intampinarea celor interesati cu servicii profesionale.

Regenerarea este posibila in cazul bateriilor cu plumb, scopul fiind de a prelungi durata lor de viata inainte de reciclare. Este avantajos si din punct de vedere economic, dar si in ceea ce priveste impactul pe care il are asupra mediului procesul propriu zis.

Acumulatorii pot fi regenerati printr-un proces special dedicat si este valabil in cazul celor uzate, respcetiv care nu mai se prezinta in starea de functionare initiala.

Regenerarea bateriilor si serviciile profesionale de la Hakuservice

Pe larg despre procesul pe care il presupune regenerarea, cauzele din care se defecteaza acestea si alte astfel de informatii pot citi cei interesati in cadrul paginii oficiale a service-ului www.baterii-stivuitor.ro.

In principiu, ceea ce trebuie sa se stie cu privire la acestea e ca procesul se adreseaza doar acelor baterii care sunt sulfatate, procedeul aplicat fiind electrochimic invers, de desulfatare. Marea majoritate a bateriilor insa sunt astfel sulfatate, deci cu sanse de a fi regenerate.

Acest procedeu tehnologic este o tehnologie verde, ultra moderna, care va prelungi in mod substantial durata lor de functionare. Se vor folosi curenti de frecventa inalta, de frecventa si amplitudine variabila, aplicabila numai in mod controlat asupra celor doi electrolizi care o alcatuiesc. Se stabilesc pasii exacti si in functie de modelul si tipul bateriei, prin raportare la algoritmi specifici.

Totul poate dura inre 15 si 100 de ore. Bineinteles, trebuie luat in calcul ca se vor realiza si analize, sortarea, dar si incarcarea ulterioara. Sunt situatii in care este necesar ca procesul sa fie repetat. Gradul de sulfatare este un alt factor care poate influenta timpii pe care se va extinde procesul.

Cei care doresc sa afle mai multe despre aceste servicii inovative pot accesa site-ul baterii-stivuitoare.ro.