Renovarea casei tale incepe cu produsele de la Imperial White

BUCURESTI - 15 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Majoritatea persoanelor atunci cand doresc sa isi renoveze locuinta cauta in general pe anumite site-uri idei de unde sa se inspire. In plus isi si achizitioneaza produse specifice tot online, fiind o modalitate mult mai eficienta si mai avantajoasa, mai ales in momentele actuale.

imperial-white.ro

imperial-white.ro

Sunt foarte multe site-uri de nisa la ora actuala care ne vin in ajutor atunci cand avem nevoie. Cumparand online, nu mai este necesar sa mergem in magazinele fizice sa asteptam la cozi interminabile si in trafic aglomerat. In acest sens imperial-white.ro este un site avanatos care vine spre public cu produse, dar si cu idei de unde sa ne putem inspira.

Imperial White - un aliat de incredere 

Gasim in acest magazin online o gama larga de produse pentru locuinta noastra atunci cand ne dorim sa o renovam. Gresie si fainta, materiale de constructii, dar si parchet , toate acestea fiind de o calitate inalta, la preturi excelente. 

Printre altele, gresia si faianta au un rol important atunci cand ne dorim sa renovam. Sunt alese in special pentru spatiile unde umiditatea este in permanenta ridicata precum baie sau bucatarie, insa cu putina inspiratie, pentru un stil aparte, acestea pot completa foarte bine si decorul din living sau dormitor.

Trendul din ce in ce mai adoptat este si gresia si faianta stil parchet, acestea imitand foarte bine lemnul, completand foarte bine stilul vintage, rustic, cat si cel modern. Sunt alese in detrimentul parchetului deoarece acestea au o durata mult mai lunga de viata pentru ca nu se zgarie atat de usor, nu crapa si nu scartaie.Gasim aici foarte multe variante de modele de unde putem alege. Iar daca aveti nevoie de inspiratie si nu sunteti hotarati ce stil sa abordati, puteti accesa pagina de Facebook Imperial White pentru a vedea fotografii care va vor ajuta.

Mai mult decat atat, puteti lua legatura cu echipa de aici daca aveti nevoie de anumite sfaturi in ceea ce priveste produsele.

Descoperiti gama de produse de la Imperial White si bucurati-va de noul design al locuintei. 

 

Date de contact:

+40 733893399

info@ imperial-white.ro