Resoftarea la timp a masinii, la GxG ChipTuning, reduce consumul pe termen lung

BUCURESTI - 8 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Masina a devenit indispensabila in viata de zi cu zi a fiecarui om, distantele parcurse zilnic fiind suficient de mari incat sa nu poata fi parcurse pe jos. In cazul unei urgente, masina este solutia, incat buzul poate intarzia, iar cumparaturile pot fi un calvar pentru oricine daca ajung sa fie carate in mana.

gxg tuning resoftare chiptuning

gxg tuning resoftare chiptuning

Totusi, detinerea unei masini nu este mereu cea mai usoara solutie, deoarece aceasta necesita anumite schimbari si actualizari pentru a nu periclita viata conducatorului sau a celor din jurul sau.

 

GxG Tuning pune la dispozitie servicii de resoftare auto care ajuta la imbunatatirea masinii fara a pune in pericol in vreun fel siguranta soferilor. Aceste modificari pe care expertii le pot aduce masinii inseamna o prelungire a vietii masinii, dar si siguranta in trafic prin promptitudinea crescuta a atributiilor masinii.

 

Investitie de moment, beneficiu pentru viitor

 

In realitate motorul poate suporta o putere mai mare prin care se poate ajunge la valorile ideale ale acestuia. GxG ChipTuning poate scade aceste diferente mari de putere prin chiptuning, fara a compromite siguranta de viata a motorului.

 

Cei de la GxG ChipTuning pun la dispozitie servicii de: diagnoza auto, reparatii filtru de particule, chip tuning si de reparatii calculatoare auto. Chip tuningul se refera la modificarea softului masinii prin cresterea puterii motorului de pana la 40%, in functie de tipul de motor.

 

O alta ramura a chip tuningului este eco-tuningul ce reprezinta combinatia ideala pentru client. Cu toate ca puterea motorului creste, consumul de combustibil se mentine sau chiar poate sa scada, datorita faptului ca se realizeaza mai repede cuplul motorului si timpul de injectie.

 

Eco-tuning-ul ajuta la scaderea consumului de combustibil si la cresterea performantei motorului, fapt pentru care a devenit din ce in ce mai cautat, avand in vedere cresterea pretului la combustibil. Acest serviciu de software aplicat aduce diferente consistente in vederea consumului de combustibil, vizibil in special la persoanele care parcurg multi km pe an.

 

Avand in vedere aceste actualizari in domeniul resoftarii auto, viata unui autovehicul poate fi destul de indelungata daca aceasta beneficiaza de ingrijiri periodice si actualizari. Este mai accesibila imbunatatirea periodica decat schimbul tuturor pieselor odata, din cauza uzarii prea accentuate.

 

Pentru mai multe detalii despre aceste aspecte cu privire la chiptuning, pot gasi cei interesati prin contact cu personalul Gxg ChipTuning: gxgchiptuning@gmail.com sau la nr. de telefon 0763998841.

Taguri: gxg tuning
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/resoftarea-la-timp-a-masinii-la-gxg-chiptuning-reduce-consumul-pe-termen-lung