Rezistam pandemiei - sedintele de psihoterapie se desfasoara in continuare si online!

BUCURESTI - 14 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Psihioterapeutul Daniel Ivan, avand cabinetul de psihoterapie in Bucuresti, si-a pus sesiunile de pshioterapie la dispozitia oricui prin intermediul mediului online. Astfel, pentru a ramane aproape de cei aflati in nevoie, Daniel Ivan le reaminteste acestora ca desfasoara sedinte de psihoterapie online. Totul se desfasoara precum in cadrul sesiunilor fizice, tarifele raman acelasi, la fel si suportul oferit publicului.

danielivan.ro

danielivan.ro

Sedintele de pshihoterapie ar putea fi alternativa optima pentru a scapa de stresul si frustrarile acumulate in timpul starii de urgenta. Acelasi lucru se poate spune si despre alte probleme ce nu tin neaparat cont de ceea ce se intampla in exterior si au nevoie de o rezolvare. Doar un psihoterapeut cu experienta, precum Daniel Ivan, poate oferi sfaturi pentru a trece cu brio peste orice obstacol aparut in viata.

Sedintele de psihoterapie in mediul online sunt mult mai apreciate de public

Retinerea, pe care o persoana ce se prezinta la primele sedinte de psihoterapie, o are, este fireasca. De vina in acest sens este si decorul in care se desfasoara sedinta de psihoterapie. De aceea, cu mult mai apreciate de catre public sunt sedintele de psihoterapie desfasurate in mediul online. Acestea au loc in intimitatea casei, la ora aleasa impreuna cu psihoterapeutul, deci mult mai relaxante si mai usor de parcurs.

Daniel Ivan, cu al sau site oficial danielivan.ro, le recomanda celor interesati ca inainte de a apela la o sedinta de psihoterapie online sa fie siguri ca au o conexiune puternica la internet. In acest fel, sedinta se va desfura conform planului, fara intreruperi din cauza conexiunii lente.

Din experienta proprie, Daniel Ivan le recomanda celor interesati de ale sale sedinte de psihoterapie online sa foloseasca smartphone-ul ca modalitate de comunicare cu acesta. Este cu mult mai stabil din punct de vedere al transmisiei video.

Psihoterapeutul Daniel Ivan nu doar ca lupta pentru a-i invata pe cei aflati in nevoie ce au de facut pentru a duce o viata cat mai linistita si mai implinita, ci si cum sa nu ajunga in impas, cum sa isi controleze starile si sa primeasca in viata lor doar bucuria.

Mai multe detalii despre sedintele de psihoterapie online regasesc cei interesati pe danielivan.ro .

Taguri: danielivan.ro