Rigole si sifoane de calitate de la Rigolesifoane.ro - un must have

BUCURESTI - 11 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un must have la nivelul grupului sanitar, asigurand o scurgere eficienta si nu numai, rigolele si sifoanele sunt elemente spre care oricine isi indreapta atentia in momentul in care reamenajeaza sau construieste o baie in locuinta.

rigolesifoane.ro

rigolesifoane.ro

RigoleSifoane.ro este un reper pentru cei care doresc sa beneficieze de solutii moderne si eficiente, punand la dispozitie un portofoliu variat de rigole, adaptate dupa necesitatile actuale.

Rigole de dus practice si elegante - un must have pentru baia ta

Rigola de dus potrivita este cea care se pliaza atat pe cerintele de igiena si calitate, cat si pe partea de estetica. Oricine doreste sa asigure functionarea durabila a rigolelor se orienteaza dupa cele care promit sa imbine cu succes placutul cu utilul. Pentru un aspect deosebit al baii din spatiile rezidentiale, IPERINOX ofera modele diverse de rigole, sub un design inovator. Raportat deci la nevoile fiecarei locuinte, publicul are posibilitatea de a alege din portofoliul vast de rigole si sifoane de calitate de pe rigolesifoane.ro modele cu scurgere verticala sau orizontat, dupa necesitate.

Elegante, dar in aceeasi masura discrete, rigolele cuprinse in portofoliul acestui furnizor sunt potrivite ca solutii de design interior diverse. Pentru o completare estetica deosebita, IPERINOX recomanda grilaje de tip Ladder, Fala, Rainbow, Chaos si altele. Oricare dintre acestea pot constitui completarea ideala a cabinei de dus.

Pentru cei care doresc sa pastreze un aspect cat mai minimalist al rigolelor, exista modele discrete de tipul celor cu acoperire ceramica. Vezi pe rigolesifoane.ro optiunile disponibile. Vin acoperite in totalitate de faianta sau placi de gresie, dupa preferintele, lasand la vedere intr-un mod elegant doar muchiile rigolei.

Rigolele de dus de la Rigolesigoane.ro - pentru o montare simpla si rapida

Au la baza o tehnologie inovativa, fapt pentru care montarea rigolelor se realizeaza cu usurinta si fara prea multe batai de cap. Prezinta avantajul ca sunt potrivite in spatii de baie dintre cele mai variate, de mari sau mici proportii. Atunci cand niciun model din portofoliul specialistilor nu indeplineste preferintele personale, specialistii ofera posibilitatea de a realiza rigola dorita la comanda, pliindu-se pe dimensiunile solicitate. Desigur, profesionalismul este demonstrat pana la capat. Fiecare produs comandat de la ei este livrat alaturi de instructiuni precise pentru montaj.

Cat despre partea de intretinere, aceasta nu presupune prea mult efort. Curatarea si intretinerea se realizeaza rapid, dat fiind faptul ca materialul din care rigolele sunt confectionate este otelul inoxidabil. De altfel este exclusa si grija ca pot fi sursa de miros sau ca isi pot schimba culoarea, devenind inestetice. Materialul este recunoscut pentru durata extinsa de viata, dar si pentru rezistenta pe care o prezinta la actiunea agentilor chimici. De altfel, exista si solutii speciale care se pot folosi pentru a curata inoxul. Specialistii Rigolesifoane.ro vin cu recomandari in acest sens.

Ultima tendinta in materie de sisteme de scurgere, rigolele de dus constituie o solutie la indemana pentru constructori, designeri, dar si instalatori. Cei interesati pot descoperi gama propusa de IPERINOX, modele concepute special pentru a multumi gusturi dintre cele mai exigente.