Roata si rolul sau in diverse aplicatii

BUCURESTI - 17 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cine ar putea sa isi imagineze functionarea lumii si a tuturor celor ce ne inconjoara fara una dintre cele mai importante inventii ale omenirii – roata? Aproape orice proces desfasurat in societatea curenta foloseste acest accesoriu.

tente.com/ro-ro

tente.com/ro-ro

Tente.com este un site specialitzat pe distributia de roti si role de diverse tipuri, necesare intr-o varietate de scopuri si aplicatii, incepand de la cele mai simple activitati desfasurate zi de zi si pana la echipamente complexe. Aici gasesc cei interesati roti fixe sau mobile, roti industriale, pivotante etc. – toate caracterizate de calitate si rezistenta sporita.

Tente – despre rolul rotii

Tente este societatea care iese in intampinarea tuturor cu o gama vasta de produse constand in roti si role realizate dupa principii bine stabilite si tehnici perfectionate in decursul anilor de activitate. Iata care sunt avantajele ce insotesc fiecare articol in parte si ce face din tente.com/ro-ro un lider in domeniu.

Deplasare optima

Oricare ar fi tipul de roata intrebuintat, optiunea propusa de Tente Romania asigura intotdeauna deplasarea in cele mai bune conditii. Spre exemplu, rolele pivotante se remarca prin mobilitatea pluridirectionala pe care o asigura, reusind astfel sa ofere un transport in conditii optime, oricare ar fi sarcina.

Mobilitate sporita

Echipamentele si dispozitivele mobile pot rula pe o varietate de suprafete, incepand de la cele line, pana la cele plane sau cele mai mult sau mai putin alunecoase si accidentate. Respectarea criteriului mobilitatii este esentiala in fiecare dintre aceste situatii, iar rotile propuse de Tente vizeaza exclusiv acest criteriu.

Protectii speciale

Sunt cazuri in care aceste accesorii trebuie sa actioneze angrenaje in conditii greoaie, in medii pline de praf, cu umiditate excesiva, in medii corozive sau in spatii in care temperaturile sunt extreme sau obiectele de transportat au sarcini agabaritice. Identificarea celor mai potrivite solutii in fiecare caz, constand in role cu protectii specifice, este absolut necesara.

Silentiozitatea

Sunt domenii in care acest aspect este crucial. Spre exemplu, in anumite sectii din spitale se impune un nivel cat mai redus de zgomot. Aici se impune identificarea unor solutii cat mai silentioase, iar Tente vine si de aceasta data cu cele mai potrivite roti.

Toate sunt caracteristici care fac diferenta atunci cand vine vorba despre mobilitate. Asigurarea celor mai bune solutii pentru fiecare domeniu de activitate in parte, cu pretentiile si cerintele specifice, este asadar o necesitate.

Solutii de mobilitate aparte pentru sectorul medical

Este vorba despre o categorie aparte, sectorul medical avand nevoie de anumite conditii pentru buna desfasurare a activitatilor. Spre exemplu, manipularea si transportul de echipamente medicale, precum si cel al pacientilor au nevoie de cele mai la indemana solutii, ce nu presupun depunerea unui grad ridicat de efort. Calitatea trebuie sa fie intotdeauna superioara, rotile trebuie sa garanteze siguranta deplina, alaturi de eficienta si posibilitatea de intretinere facila.

Paturile de spital, targile si paturile mobile alcatuiesc o categorie de maxima importanta in astfel de institutii. Sunt cele cu ajutorul carora sunt transportati pacientii care nu se pot deplasa pe cont propriu din cauza starii in care se afla.

Este doar un exemplu din numeroasele existente, atat in acest domeniu, cat si in celelalte care utilizeaza roti si role. Cei care doresc sa descopere o gama variata de astfel de produse, gasesc raspunsurile de care au nevoie pe tente.com/ro-ro .