Rocazare dispune de oferte avantajoase pentru cazarea in regim hotelier

BUCURESTI - 31 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cei care ajung in capitala si au o sedere de scurta sau lunga durata, se impune necesitatea de a gasi o cazare. Agentia Rocazare propune apartamente si garsoniere inchiriate in regim hotelier, o alternativa pentru clasica varianta de hotel. Practic se imbina perfect utilul cu placutul, fiind vorba de servicii profesionale si complexe precum cele de la hoteluri, combinate cu relaxarea si confortul unui spatiu mai extins, total disponibil si in deplina intimitate.

Rocazare

Rocazare

Ce presupune oferta de la Rocazare

Locatiile centrale si zona marilor bulevarde sunt mereu o atractie  deoarece permit acces rapid la diferite centre sau institutii, la surse de distractie, zone comerciale etc. De aceea, agentia Rocazare dispune de un lant de apartamente si garsoniere situate in astfel de zone, bine cotate.

Alegerea  unei cazari este desigur in stransa legatura cu numarul de persoane, perioada sederii si scopul vizitei, astfel incat ca amplasare, cazarea sa favorizeze modul in care poate fi planificata  o zi. In acest sens, Rocazare isi desfasoara activitatea exact ca la unitatile de cazare clasice, cu rezervare in prealabil. Dispune de apartamente cu 2 sau 3 camere, unde se pot caza mai multe persoane, pretul nefiind influentat de acest aspect.

Flexibilitate si conditii avantajoase la cazare

Cazarea in regim hotelier implica un grad mai mare de flexibilitate si intimitate. Apartamentele si garsonierele sunt atent selectate, fac parte din cladiri de blocuri noi. Nu exista receptie, ca in cazuri clasice, astfel ca intrarile si iesirile oaspetilor nu sunt sub ochii cuiva. Cu toate acestea, pentru orice tip de solicitare, oaspetele poate cere ajutor, agentia intervenind de indata.

Ca si in cazul clasic de sedere la hotel si aici se poate opta pentru o singura noapte, daca este cazul. Preturile sunt mai avantajoase cand vine vorba de un numar mai mare de nopti.

Marele avantaj al acestui tip de cazare ramane ceea ce tine de utilitatea spatiului. Un apartament complet dotat si utilat sau dupa caz o garsoniera este la dispozitia oaspetilor, astfel ca in raport cu preturile, acest tip de cazare este in beneficiul  celor care vor fi oaspeti. Permite a realiza aceeasi rutina ca si in spatiul privat al caminului propriu, se poate gati, astfel ca per total si cheltuielile cu sederea aceasta pot fi reduse.

Servicii apreciate

La cerere, oaspetii pot opta pentru servicii extra, cum sunt cele de menaj, de transfer la aeroport, printre altele. Agentia devine asadar o cale de a organiza cat mai convenabil sosirea si sederea in capitala, pret de cateva zile.

Convenabil este pentru cei care calatoresc alaturi de familie, de copii sau pentru grupuri mari de prieteni ce sunt dispusi sa isi imparta costurile, dar si pentru cei care isi doresc spatiul extins al unui apartament pentru confortul lor absolut, acest gen de cazare este ideal.

Inainte de a rezerva, cei interesati trebuie sa caute apartamentul dorit, cautand disponibilitatea datelor dorite. Galeria cu fotografiile de prezentare pentru fiecare locatie de acest gen se regaseste in cadrul paginii oficiale, rocazare.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/rocazare-dispune-de-oferte-avantajoase-pentru-cazarea-in-regim-hotelier