RoCazare - o solutie flexibila la nevoia de cazare

BUCURESTI - 27 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

RoCazare, cunoscuta agentie pe nisa de inchirieri locuinte pentru cei interesati de cazare, isi mentine punctele de interes si prezinta publicului o solutie flexibila. Inchirierea in regim hotelier este avantajoasa din toate punctele de vedere. Ca tip de locatie se poate alege o garsoniera sau un apartament cu suprafata mai extinsa, de 2 sau 3 camere. Indiferent de alegere, pozitionarea este strategica, pe marile bulevarde ale capitalei.

RoCazare

RoCazare

Dupa cum se prezinta pe pagina oficiala, www.rocazare.ro, conditiile de cazare sunt prietenoase. Incepand cu perioada de cazare, ce poate fi chiar minima, pana la termene extinse de medie sau lunga durata si pana la tot ce implica acest gen de cazare, orice oaspete face imediat o recunoastere de avantaje.

Program flexibil

Un program turistic este mai permisiv atunci cand cazarea inseamna o locatie inchiriata in regim hotelier. De aceea, dupa realizarea clasicului check in, orice turist isi poate crea un program flexibil si lipsit de strictetea orelor. In plus, are parte de intimitate si nu va trebui sa se intalneasca cu receptionera la fiecare sosire sau plecare.

Datorita modului de abordare, o astfel de cazare este flexibila cu insusi stilul de viata. Cei in cauza pot servi masa gatita, pot economisi prin realizarea menajului sau a altor treburi casnice de acest gen. Dar si pentru cei mai comozi din fire care isi doresc servicii hoteliere pot exista servicii complexe.

Spatiu extins, pentru un plus de confort

Atunci cand va indreptati interesele catre o camera clasica de hotel, spatiul este unul limitat. Mai ales pentru o familie, acolo unde sunt si membri mai mici, ar fi ideal o locuinta. De aceea, apartamentele in regim hotelier sunt alternativa recomandata. Acestea pastreaza din stilul clasic de trai, fac ca tranzitia pentru cei mici sa nu fie una greu de suportat, in acelasi timp aducand si avantajul de a avea la dispozitie un spatiu mai vast.

Ne putem raporta si la cei care calatoresc in grup de prieteni. Prin alegerea unei cazari de acest gen se pot imparti cu succes costuri de cazare. Unitatile ce sunt parte din lista de optiuni de la RoCazare pot fi alese in functie de numarul de persoane, dar trebuie mentionat ca prin dotarile complexe pot gazdui mai multi oaspeti. Asta datorita unui pat matrimonial si a canapelelor extensibile, ce creeaza  zone extra de dormit.

Preturi avantajoase

In raport cu numarul de zile pentru care se doreste inchirierea pretul este unul avantajos. Acesta scade pentru cei care opteaza pentru inchirieri pe termen lung. Pentru ca dispun de spatiu, dotari ca la carte si permit un nivel de trai fara repros, astfel de cazari cunosc un nivel avantajos privind costurile.

Oaspetii care au incercat o astfel de metoda cunosc multumirea de a cunoaste confortul si in egala masura si o experienta unica. Sunt in mijlocul actiunii, cunosc zona din perspectiva locatiilor bine cotate, descopera stilul de viata al zonei. Acestia se pot caza imediat, nu au nevoie de dotari pentru a ocupa spatiul si vor fi mereu intampinati cum se cuvine. Cei interesati regasesc la RoCazare toate detaliile despre rezervare.