Romanii aleg cazarea in apartamente in regim hotelier - ce motive au?

BUCURESTI - 18 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tot mai multi romani se orienteaza dupa apartamente in regim hotelier atunci cand pleaca in vacanta sau cand cauta un loc in care sa poposeasca atunci cand trec prin capitala. Care este motivul pentru care prefera aceasta alternativa in schimbul celor clasice cu care au fost obisnuiti? Cu siguranta ca partile convenabile sunt cu mult mai multe decat in cazul traditionalelor optiuni ale unitatilor hoteliere. Asta ar justifica de ce balanta inclina inspre acestea din ce in ce mai mult.

rocazare.ro

rocazare.ro

Rocazare, societate specializata in aceasta ramura de servicii a ajuns sa cunoasca succesul prin seriviciile de cazare pe care le pune deja de 10 ani la dispozitia turistilor si nu numai. Pentru necunoscatori, reprezentantii companiei prezinta in randurile urmatoare cateva motive pentru care este preferata cazarea in apartamente in regim hotelier mai mult ca niciodata.

Motivele pentru care cazarea in apartamente in regim hotelier constituie o alegere de top

Dupa cum este si normal de altfel, inainte de a plati orice suma de bani persoana in cauza se va interesa legat de serviciile, respectiv produsele pentru care plateste. La fel este cazul si cazarii in regim hotelier, pentru care experti in domeniu ofera raspunsuri clarificatoare.

Preturi modice 

Dintotdeauna romanii s-au raportat la preturi atunci cand au avut nevoie de orice serviciu. Nu este acesta un lucru negativ, nu in masura in care nu este unicul pe care se pune accent. Raportarea la calitatea serviciilor, care ar trebui sa il justifice este necesara.

Cazarea in apartamente in regim hotelier este asadar preferata datorita preturilor modice cu care intampina publicul interesat. Raportat la un numar mai mare de persoane, spre exemplu 4, un apartament este o alternativa mult mai avantajoasa.

Conditii moderne

In conditiile in care multe dintre unitatile hoteliere prefera sa pastreze aspectul vintage al camerelor, apartamentele in regim hotelier duc mai mult spre ideea de intimitate, resimtita numai in locuinta proprie. Dispun de facilitatile necesare pentru confort deplin si asigura totodata si cele necesare in spatiul bucatariei – pentru gatit.

Au baie proprie, de asemenea definita de un aspect modern si curat, ceea ce face alegerea cu atat mai dorita.

Spatietate

In conditiile in care cazarea la hotel nu pune la dispozitie decat strict camera de odihna si in unele cazuri si baia, cazarea in apartament este preferata pentru ca spatiul disponibil este mult mai aerisit. Clientii dispun si de bucatarie si hol, ceea ce extinde din start suprafata cazarii.

Libertate

Aceasta se refera la faptul ca nu vor mai exista vecinii din perete care sa se simta deranjati de faptul ca ati ales sa petreceri noaptea stand la povesti sau desfasurand diverse activitati. E ca si cum ati sta in locuinta proprie, deci va puteti manifesta dupa cum doriti, fara a fi limitat nici numarul de persoane care pot petrece alaturi de voi.

Accesibilitatea

Atunci cand sunteti necunoscatori ai orasului, gasirea unui loc de cazare in jurul zonei de interes este ideala. Rocazare ofera aceasta posibilitate prin numarul crescut de oferte. Locatiile spatiillor valabile sunt disponibile pe site-ul rocazare.ro .

Tot pe aceasta pagina gasesc cei interesati mai multe informatii cu privire la aceasta ramura de servicii, respectiv indicatii despre cum pot inchiria un spatiu imobiliar in regim hotelier.

 

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/romanii-aleg-cazarea-in-apartamente-in-regim-hotelier-ce-motive-au