Rotile Tente, o demonstratie a calitatii

BUCURESTI - 25 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tente , brand de renume pe nisa de productie a rotilor si rolelor, s-a identificat mereu cu o intentie clara de a oferi calitate. Aceasta misiune continua cu succes, ducand mai departe renumele acestui brand. Tente se remarca la ora actuala prin varietate, prin optiuni ce deservesc domeniilor din sfere diferite, aducand un plus si din punct de vedere estetic.

Tente

Tente

Gama de produse Tente

Produsele Tente tin cont de specificatii anume, pentru a putea suporta capacitati mari, masa dinamica sau statica. Nu doar atat, ci si modul de rulare trebuie sa favorizeze, ajutand atat utilizatorul, cat si modul sau de munca. Eficienta cu care se poate duce la bun sfarsit o sarcina de transport este luata in calcul ca baza pentru modul in care sunt proiectate liniile de roti cauciuc si nu numai.

Printre tipologiile lor se numara rotile realizate in asa fel incat sa ofere stabilitate si siguranta, influentand desigur si productivitatea. Cu functii de blocare flexibila, anti-alunecare in zone cu risc, cu rulare fara zgomot si vibratie pe orice tip de suprafata, carcase cu modele, roti moi pentru ca masa transportata sa nu sufere socuri, astfel de exemple dovedesc preocuparea pentru a oferi solutii potrivite in functie de contexte de asemenea potrivite.

Sunt luate in calcul situatii ce au demonstrat de-a lungul timpului ca pot ingreuna desfasurarea unei activitati. Se mizeaza asadar pe anumite caracteristici specifice, adaptate. De aceea Tente dispune de un sector ce produce roti si role in mod personalizat, tinand cont de cerintele clare ale solicitantului. Combinand aspecte, materiale, functii, cu dimensiuni aparte, se pot proiecta acele tipuri de roti ce deservesc unui scop precis. Mai mult decat atat, Tente ofera si posibilitatea de imprimare a logo-urilor, de alegere a suprafetei, a culorilor etc. Practic se pot realiza combinatii de caracteristici pentru fiecare detaliu ce tine de descrierea rotilor. 

Calitatea materialelor este o parte importanta din aceasta ecuatie. Aceasta ofera si un reper de rezistenta in timp a rotilor si rolelor produse, rezistenta testata. De aceea se vor gasi aici tipuri de produse destinate a fi folosite cu precadere in anumite situatii: in sector industrial, medical, pentru sarcini grele etc.

Calitatea rotilor Tente

Se poate spune cu usurinta ca rotile Tente sunt de o calitate fara egal dupa o scurta analiza a ceea ce caracterizeaza astfel de produse. Se poate observa ca acestea nu pateaza ca urmare a rularii pe suprafete de orice fel, ca au o suprafata neteda, ceea ce favorizeaza intretinerea lor simpla si ca materialele folosite pot rezista la conditii extreme, fara sa prezinte risc pentru mediu sau sanatate – sunt respectate normele in vigoare.

Calitatea este de asemenea asumata, dar si certificata. Standardele europene sunt un ghid din acest punct de vedere. Spus pe scurt, rotile si rolele de la Tente sunt prevazute cu carcase dure, ofera protectie, stabilitate si rezistenta. Se intretin usor si sunt o investitie de termen lung.

Catalogul cu produse si oferte Tente se regaseste si online, in cadrul paginii oficiale, tente.com. Achizitiile Tente sunt o definitie a calitatii in materie de mobilitate.

Taguri: roti cauciuctenteroti tente