Rucsacul de la Zevo - un accesoriu must have in aceasta toamna

BUCURESTI - 13 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sunt accesorii pe care le putem purta in orice sezon si altele specifice doar numitor sezoane. In ceea ce priveste rucsacul, acesta este unul dintre acele accesorii ideale atat pentru sezonul cald, cat si pentru cel cu temperaturi scazute. Cum poate fi purtat si ce modele ne propune Zevo, vedem in cele ce urmeaza!

zevo.ro

zevo.ro

Rucsacul - un accesoriu feminin sau masculin?

Fata de genti, care recent au inceput sa fie purtate si de catre barbati, rucsacurile pot fi purtate deopotriva de femei si barbati. Bineinteles, exista unele modele specifice doar femeilor, barbatilor sau putem opta pentru cele universale.

In functie de culoare, model, impreimeuri si aplicatii, ne putem da seama imediat despre ce tip de rucsac vorbim. Tot in functie de acestea putem stabili si contextul in care poate fi purtat un rucsac. Sunt rucsacuri ce pot fi purtate la tinute sport, casual sau chiar office.

In ziua de azi, moda a adaptat atat de mult accesoriile incat, dupa cum am precizat anterior, exista si modele de rucsacuri ce pot fi purtate atat de femei, cat si despre barbati - cele universale. In acest fel, dupa cum este la moda acum, partenerii dintr-un cuplu se pot asorta, purtand acelasi model de rucsac.

Ce rucsacuri propune Zevo pentru aceasta toamna?

A venit frumoasa toamna cu ale ei culori bogate. Toamna inseamna caldura, bogatie, culori pamantii in nuante de ruginiu, burgundy, ciocolata, galben auriu si o suita intreaga de nuante de portocaliu. Hai sa imprumutam din culorile minunate cu care ne rasfata si incanta toamna si sa ne infrumusetam garderoba! Zevo va propune rucsacul Cordelia.

 

Poate ca sezonul rece, in care temperaturile sunt scazute si dorim sa stam mai mult cu mainile in buzunar, este mai degraba cel indicat pentru a purta un rucsac. In acest fel, avem libertate de miscare a mainilor si le putem folosi pentru orice activitate.

Zevo ne incanta cu o colectie de rucsacuri realizate din piele naturala de inalta calitate, rezistenta in timp. Modele diverse, atat pentru femei, barbati, cat si universale abia asteapta sa fie descoperite de catre cei ce acceseaza site-ul zevo.ro .

Femeile pot opta spre exemplu pentru modelul Christina, disponibil in 10 variante de culori. Este un rucsac foarte cool, urban si actual. In partea din fata are un model in forma de stea realizat din capse de culoare argintie.

Pentru barbati, propunerea Zevo consta intr-un rucsac negru, extrem de simplu si elegant, cu forme rotunjite - Alexei. Este ideal atat pentru calatorii, cat si pentru birou spre exemplu.

Iar pentru cei ce isi doresc un rucsac atemporal, universal, o alegere ar putea fi rucsacul Cristian- un rucsac negru, ce cucereste prin simplitatea sa.

Oferta Zevo pentru aceasta toamna este mult mai diversificata si poate fi descoperita accesand site-ul zevo.ro. Comenzile pot fi plasate fie direct pe site, prin apel telefonic la numarul 0721570026 sau printr-un email trimis la adresa office@zevo.ro.