Sabrine Studio lanseaza o noua colectie de cizme si botine

BUCURESTI - 5 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sabrine Studio este un producator de top de pe piata din Romania pe nisa incaltamintei de dama. Creeaza incaltaminte ce reuseste sa satisfaca o arie extinsa de gusturi feminine. Cu fiecare sezon aflat in desfasurare, Sabrine Studio propune pentru al sau public noi colectii si stiluri variate. Iata ca acum a venit momentul etalarii cizmelor si botinelor - pe sabrine.ro este deja disponibila colectia pentru iarna 2020-2021!

sabrine.ro

sabrine.ro

Toate modelele de cizme si botine disponibile sunt confectionate doar din piele naturala - material de top din mai multe puncte de vedere. In acest fel, colectia pentru sezonul rece 2020-2021 are in prim plan calitatea absoluta a incaltamintei, dar si aspectul inegalabil.

Proaspat lansata - colectia de cizme de dama!

Rafinament si eleganta la superlativ - cei doi termeni atent alesi caracterizeaza in totalitate colectia de cizme dama piele naturala disponibila pe sabrine.ro. Cizmele sunt un reper al sezonului rece, cel aflat deja in desfasurare, iar doamnele nu ezita sa le etaleze cu fiecare ocazie.

Colectia de cizme dama din piele naturala cuprinde modele demne de a fi purtate in acest sezon rece. Vorbim de cele pliabile pe trendurile aflate in desfasurare, modele ce incanta vizual si in acelasi timp au grija ca purtatoarea sa se simta confortabil.

Colectia de pe sabrine.ro cuprinde atat modele cu toc, cat si fara toc sau cu toc mediu - ideale spre a fi purtate la orice varsta. Pielea naturala este materialul definitoriu al acestei noi colectii si este prezentata in tot felul de forme, care mai de mare mai de interes si cu o mai mare atractie catre public. Cizmele stiletto spre exemplu, nelipsite din propunerile acestui sezon, sunt cele care anima in mare parte noua colectie. Sunt elegante, rafinate, incantatoare vizual si extrem de atractive, gratie tocului si a detaliilor de design.

Botinele de la Sabrine Studio - bun gust si aspect de top!

Sabrine Studio a lansat si colectia de botine dama piele naturala - un alt reper al sezonului rece. Acum doamnele si domnisoarele pot economisi timpul pe care il foloseau pentru a inspecta oferta magazinelor fizice, imbratisand alternativa online: sabrine.ro.

Colectia noua cuprinde modele de interes pentru publicul feminin, modele prin care purtatoarele se pot clasa pe un loc fruntas in topul celor ce dau dovada de bun gust in alegeri in acest sezon rece. Sunt versatile si permit combinatii vestimentare pe masura. Astfel, botinele devin un must have pentru orice femeie. Pot fi integrate la tinute chic, casual, elegante sau office, asadar fiecare zi poate fi o noua oportunitate de a le purta.

Se poate spune ca Sabrine Studio este o punte de legatura intre moda internationala si publicul din Romania. Propune pentru al sau public tinta botine din piele naturala ce se prezinta pe o paleta vasta de culori si texturi. Combinatii tipice, dar si atipice, imprimeuri blande, iar la pol opus imprimeuri indraznete caracterizeaza colectia de botine din piele naturala disponibila pe sabrine.ro.

Pentru a descoperi mai rapid produsele de interes, cele interesate sunt invitate sa foloseasca filtrul de cautare disponibil pe site. In acest fel, modelele de interes din colectiile recent lansate le vor fi puse la dispozitie.

Sabrine Studio aduce in fata publicului colectiile sale impresionante prin intermediul site-ului oficial sabrine.ro. Cele interesate pot realiza comenzi direct pe site sau prin apel telefonic la 0731 514 464 sau prin e-mail: comenzi@sabrine.ro.