Sandalele Avarca, un stil senzational ce face in continuare furori

BUCURESTI - 3 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Sandale-Avarca.ro isi mentine oferta in ceea ce priveste incaltamintea binecunoscuta deja, stilul Avarca. Desi acestea se asociaza automat cu perioada calda a anului, iarna sandalele sunt inca potrivite de a fi purtate, desi ocaziile oportune sunt mai rare. Nu este insa de exclus insa interesul de a realiza o astfel de achizitie. Iar sandalele Avarca sunt atemporale ca stil, deosebite.

sandale-avarca.ro

sandale-avarca.ro

Sandalele ce poarta numele unui stil original ce le-a facut consacrate si se refera la un model de origine Spania, Menorca. Sunt realizate din piele naturala, cu bareta, un design relativ simplist insa care se preteaza a fi pe gustul oricui si sunt usor de integrat la tinute diverse. Exista varietate de optiuni, insa modelul clasic este binecunoscut cu al sau mic decupaj central, fara sistem de inchidere.

Optiuni de la Sandale-Avarca.ro

Pentru doritoarele de a scoate in evidenta un stil pretentios exista in cadrul magazinului online sus numit sandale Avarca cu glitter. Acestea pot avea talpa joasa sau platforma, cu bareta din spate dispunand de o textura lucioasa. Sunt potrivite pentru un look inedit si sunt in trenduri, de vreme ce stilul stralucitor a fost in topul preferintelor anul acesta, avand si sanse de a continua sa ocupe un loc important.

Un avantaj al acestor tipuri de incaltaminte se refera la faptul ca nota de confort nu lipseste, Datorita materialului natural, dar si al platformei, sunt usor de purtat si astfel orice femeie apreciaza incaltamintea in care se simte bine, dar si arata pe masura.

Modele clasice sunt din piele naturala de asemenea, insa intr-o cromatica diversa. In plus, unele modele combina doua tonuri de culoare, pentru a scoate in evidenta atat sandalele, cat si pentru a crea un plus de efect la partea aspectuala, imaginea per total a purtatoarei.

In plus, pentru cele care doresc ca incaltamintea de acest gen sa se potriveasca cu optiunile pentru fetite, se pare ca acest loc este un raspuns si in acest sens. Modele dragute de sandale Avarca fac posibila asortarea mama-fiica, un look adorabil si tot mai dorit in ultimul timp.

Alte tipuri de incaltaminte

Daca sandalele nu par sa fie o optiune in aceste momente, atunci e-shop-ul sandale-avarca.ro vine si cu alte optiuni. Este vorba de ghete masculine sau de incaltaminte sport, atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Demonstrand o preocupare pentru stil, aici se vor gasi modele interesante de incaltaminte. Mai ales in contextul actual cand pretentiile sunt dintre cele mai variate, se disting pretentii intrucat ideea este de a iesi in evidenta cu orice tip de incaltaminte. Asadar, in stilul casual sau sport, Sandale-Avarca.ro dispune de solutii optime. Imprimeuri interesante, accesorii cu funde, texture diverse si combinatii inedite fac ca rezultatul sa fie unul deosebit.

Reprezentantele feminine par sa fie mai atente la diversitatea de stiluri astfel ca se poate observa ca pentru acestea modelele de incaltaminte sunt generoase. Se pune accent pe stralucire, pe detalii.

Pentru cele interesate de incaltaminte comoda, de calitate, optiuni pentru tinute elegante, in varianta sandalelor si nu numai regasesc la sandale-avarca.ro optiuni demne de avut in vedere.