Santa Maria Bay, cartierul cu vile de vanzare sau inchiriere pe termen lung

BUCURESTI - 19 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cartierul Santa Maria Bay , din Constanta, este comunitatea restransa si ospitaliera. Vilele aici sunt o definitie a luxului, a confortului absolut. Aceste proprietati au avantaje pentru cei care aleg sa locuiasca aici, fie ca este vorba de cumparare, fie ca este vorba de inchiriere pe termen lung.

Vila Santa Maria Bay

Vila Santa Maria Bay

Imobile unice – conceptul Santa Maria Bay

Spre deosebire de orice alt proiect imobiliar, Santa Maria Bay a pornit cu un concept original. Cartierul rezidential a fost ridicat tinand cont de tot ce inseamna calitate in dezvoltarea imobiliara, de la materiale durabile la stilul arhitectural. Vilele sunt reprezentative pentru stilul mediteranean, autentic italian.

Pozitionarea este un alt atu al acestui cartier, fiind vorba de un golf la malul marii, de privelistea naturii de care se bucura locuitorii. O plaja amenajata contureaza acest decor idilic. Complexul se bucura de vedere totala asupra marii, indiferent de tipul de vila ales, asta datorita faptului ca a fost aleasa locatia strategica, pe o panta naturala ce descreste in unghi.

Vilele Santa Maria Bay

Acest cartier tine cont de necesitatile si exigentele celor care vor locui aici. Astfel, vilele sunt inaltate semet, cu o compartimentare avantajoasa, au spatii generoase si completeaza dincolo de nevoie cu zone de relaxare si petrecere a timpului, in armonie cu natura.

Exista 3 tipuri de vile, tipologii care respecta in primul rand inaltele cerinte de calitate si confort. Vilele de tip A sunt loturi cuprinse intre 420 si 800 mp, cele de tip B intre 430 si 670 mp, iar cele de tip C dispun de suprafata utila de 330 si pana la 530 mp. Cu mici diferente, cele 3 tipuri de vile respecta dispunerea  pe 3 etaje, cu acces intre ele prin scara interioara sau ascensor privat.

Vilele au 3 dormitoare, cu bai proprii, balcoane si terase, gradini amenajate, iar mansarda este configurata de asemenea ca un apartament, cu dormitor, baie, bucatarie, zona de luat masa si living. Alte avantaje din punct de vedere al amenajarilor de spatii se refera la faptul ca la exterior se poate monta o bucatarie de vara, exista parcare amenajata, iar fiecare vila este independenta, separata si ofera gradul de intimitate pe care si-l doreste orice proprietar.

Inchiriere sau vanzare, doua oferte pentru vilele din Santa Maria Bay

A detine un imobil parte din cartierul Santa Maria Bay este apropierea de un stil de viata modern cu inalte standarde. Vilele sunt proiectate pentru a fi camin ce ofera confort absolut. In functie de tipologia acestora preturile difera.

Pentru cei care doresc sa experimenteze mai intai varianta de inchiriere, exista si o astfel de posibilitate, dar pe termen lung, cu termen minim de 2 pana la 3 ani. In acest caz, la cerere, vila poate fi complet dotata si mobilata, serviciile oferite fiind favorabile pentru ca doritorii sa poata ocupa spatiul imediat. Aici se includ servicii de intretinere tehnica, de menaj sau intretinere a spatiilor verzi.

Cei interesati de a face parte dintr-o comunitate ce cu usurinta o vor numi „acasa” pot viziona vilele Santa Maria Bay Residence si online, gratie turului virtual. Aceeasi pagina gazduieste si restul detaliilor despre accesul la vile, preturi pentru vanzare dar si pentru inchiriere.