Santa Maria Bay - complexul rezidential care aduce la viata visul romanilor privind traiul

BUCURESTI - 20 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Acolo unde nu demult era doar un tarm parasit, specialistii au dezvoltat un proiect care depaseste orice asteptari. Este vorba despre un complex rezidential care ofera romanilor sansa unui trai demn de marile ecrane. Vilele din golful Santa Maria, alaturi de stradutele curate si elegante, dar si de valurile care lovesc tarmul Marii Negre, au transformat aceasta locatie intr-un mic paradis.

santamariabay.ro

santamariabay.ro

Dezvoltatorii acestui proiect si-au propus si au reusit sa ramana fideli stilului mediteranean autentic, conturand totul sub o arhitectura traditional italiana. A fost lansat ca un concept promitator, unul care avea toate sansele sa devina ceea ce oricine ar numi un vis devenit realitate privind locuinta ideala.

Santa Maria Bay este definit de concepte inedite, constructia reprezentand un cartier rezidential care si-a indeplinit toate obiectivele, dar mai ales pe cel de a crea o destinatie unica pe litoralul din Constanta.

Cui se adreseaza ofertele imobiliare de la Santa Maria Bay ?

Cu siguranta ca cele trei tipologii de vile inglobate de proiectul rezidential se vor plia perfect pe nevoile celor care impartasesc pasiunea dezvoltatorilor vizavi de arhitectura splendida specifica, de privelistile unice, dar mai ales de ambientul confortabil si primitor.

Despre Santa Maria Bay oricine poate afirma ca reprezinta mai mult decat un complex de vile, o adevarata comunitate, strans legata, prietenoasa si primitoare. Rezidentii, cei care deja si-au materializat visul de a trai la malul marii, in decorul maritim specific, se simt deja parte a complexului. Fara nicio indoiala ca si cei care se vor decide in viitor pentru o astfel de achizitie vor simti ca au ajuns acasa.

Iata ca dorinta dezvoltatorilor de a crea un brand recunoscut de proprietati imobiliare in tara, dar si peste hotare, se contureaza pe zi ce trece. Nu doar arhitectural, dar si calitativ toate indica spre indeplinirea acesteia.

Viziunea acestora nu s-a limitat la viitorul apropiat. Totul a pornit de la ideea de a oferi case pentru familii, structuri durabile, trainice si peste generatii. Promit sa depaseasca renumele edificiilor din Italia arhicunoscute, dainuind maiestos peste secole.

Garantia durabilitatii este conferita de materialele selectate cu grija, toate cele folosite pentru a realiza constructiilor fiind certificate, de provenienta din Italia. Fiecare detaliu este conturat cu eleganta, reusind impreuna sa picteze o opera de arta reprezentand o comunitate exclusivista.

Inaltate de la zero, vilele ce completeaza un golf modern, transpun in realitate spiritul unei viziuni unice, in stil italian, magia locului fiind subliniata de tarmul Marii Negre drept fundal.

De departe mai mult decat un simplu proiect de dezvoltare imobiliara, Santa Maria Bay a castigat intr-un timp scurt un prestigiu remarcabil si continua sa isi cladeasca popularitatea. Este un proiect de suflet, cel care inglobeaza toate calitatile si caracteristicile unei vile pe care oricine ar dori sa o numeasca acasa.

Munca laborioasa ce sta in spatele fiecarei vile in parte, dar si a exteriorului ce completeaza golful, merita toate laudele. Cei carora le surade ideea unei locuinte intr-un decor de vis, de a se trezi cu sunetul placul al valurilor cantand, pot afla mai multe despre ofertele imobiliare ale dezvoltatorului pe santamariabay.ro .