Scaunele ergonomice de la Inegal - mana in mana cu relaxarea

BUCURESTI - 9 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Relaxarea nu tine doar de statul in pat, pe canapea, in hamac sau orice alt lucru ce ne permite sa stam complet intinsi. Munca de birou nu permite acest lucru – daca un scaun nu este confectionat cum trebuie, poate pune presiune inutila asupra coloanei.

inegal

inegal

Pentru a introduce relaxarea si la locul de munca, scaunele de pe inegal.ro sunt cele trebuie sa compuna un birou. Pe langa design-ul elegant, scaunele respecta toate prevederile ergonomiei – lucruri ce nu trebuie sa lipseasca de la orice loc de munca.

Cum trebuie sa se prezinte un scaun directorial

Printre cele mai pretentioase sunt scaunele directoriale . Ele nu doar ca trebuie sa fie impunatoare, ci sa sustina si o anumita greutate. Totodata, materialele textile si cele de sustinere trebuie sa fie rezistente si usor de curatat.

In aceeasi ordine de idei, trebuie sa mentina o postura corecta a spatelui – un scaun ce nu e ergonomic va pune presiune inutila supra coloanei vertebrale. Daca dupa o anumita perioada cel ce l-a folosit simte dureri de spate, inseamna ca acel scaun nu respecta prevederile ergonomiei.

Scaunele pentru vizitatori – ce le recomanda

Scaunele vizitatorilor sau cele din sala de sedinte nu trebuie cumparate in nestire. Trebuie, in primul rand, sa admita o anumita greutate si sa fie cat mai practice, suprapozabile, de ce nu.

Din punct de vedere al ergonomiei, un astfel de scaun  trebuie sa mentina tot corpul intr-o pozitie cat mai corecta. Spatarul si sezutul trebuie sa fie din burete – cat mai moale si mai mult pentru ca utilizatorul sa nu simta suprafata rigida de sustinere.

Pe inegal.ro se gasesc scaune de birou pe diferite forme, marimi si modele. Inainte de aspect, cei interesati trebuie sa se orienteze asupra calitatii. Totodata, functiile diverse nu trebuie uitate pentru ca si ele influenteaza relaxarea.

Un scaun perfect din punct de vedere ergonomic trebuie sa aiba manere comode, sezutul si spatarul sa imite forma coloanei vertebrale, sa aiba inclusa functia de balans si, nu in ultimul rand, sa poata fi ajustat la inaltimea dorita.

Pentru a impleti munca cu relaxarea, gama de scaune de pe inegal.ro este aliatul potrivit.