Scaunul auto - alegerea celui ideal, misiunea parintilor sustinuta de Nichiduta

BUCURESTI - 13 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Locul special al bebelusului in masina trebuie sa fie intotdeauna cel care ii va asigura confortul deplin si o siguranta pe masura. Fara loc de compromis, orice parinte va plasa aceste caracteristici pe loc fruntas. Scaunul auto trebuie deci ales prin raportare la aceste doua aspecte si totodata tinand cont de normele impuse de lege.

nichiduta.ro

nichiduta.ro

Intotdeauna o prioritate pentru orice parinte, alegerile care vizeaza bebelusul vor fi realizate cu maxima responsabilitate si informat. Din randul magazinelor specializate in articole pentru bebelus se evidentiaza Nichiduta , un nume rasunator de altfel pe aceasta nisa. Cu un portofoliu variat privind categoria scaunelor auto, optiunile sale incanta si satisfac preferinte dintre cele mai variate. Intotdeauna cu accent pe calitate, insotite de certificate de siguranta, acestea devin o optiune pentru orice parinte grijuliu.

Scaunele auto de la Nichiduta - ajutorul parintilor

Sunt cele care fac diferenta intre viata si moarte, afirmatie drastica, dar pe cat se poate de reala. Un motiv pentru care scaunul pentru bebelus va fi ales prin raportare la criterii bine determinate este deci acesta, siguranta deplina a copilului.

Raportarea la legislatie este obligatorie, iar Nichiduta s-a asigurat ca fiecare produs comercializat se incadreaza in normele europene impuse. Astfel, parintii vor avea garantia sigurantei, oferita copiilor.

In principiu, acestea sunt alese in functie de grupa de varsta. Raportarea la inaltimea si greutatea fiecaruia este calea ideala pentru a realiza alegerea corecta. Avantajele parintilor sunt variate. Spre exemplu, afirmatii de tipul ne descurcam si cu un scaun de 9-36 nu fac decat sa ii incurajeze in ceea ce priveste o astfel de investitie. Astfel, scaunul va fi folositor pentru o perioada mai lunga de timp. Bineinteles, este o varianta in conditiile in care nu exista niciun risc pentru copil.

Criterii dupa care se vor ghida parintii vizavi de aceasta alegere, pe langa siguranta oferita si sistemele de prindere, se refera la ergonomia, costurile, materialul pe care il are la baza.

Modul de prindere al scaunului auto este de asemenea un criteriu important de avut in vedere. Spre exemplu, in cazul celor cu greutatea pana in 9 kg, scaunul va fi pozitionat invers sensului de mers, orizontal. Astfel, cei mici vor beneficia de un grad sporit de siguranta si protectie. Varsta limita pana la care copiii pot folosi scaunul auto in Europa, deci si in tara, este de 12 ani.

Pentru cei cu greutate peste 9 kg, respectiv care au varsta de peste 2 ani, pozitionarea va fi cu fata in directia de mers. Raportarea la varsta se va realiza neaparat.

Informatii relevante privind o alegere inspirata a scaunului auto pentru copil regasesc parintii interesati in cadrul magazinului online, respectiv in sectiunea de blog a acestuia. Fiecare model de scaun auto vine alaturi de specificatii tehnice precise si manual de utilizare pentru ca fiecare experienta sa fie una deosebita.

Nichiduta sta la dispozitia tuturor celor interesati si cu alte produse si articole dedicate copiilor,  incepand de la cele ce constituie strictul necesar si pana la diverse produse menite sa usureze munca parintilor.

Taguri: nichiduta.ronichiduta