Schimba-ti look-ul de sarbatori

BUCURESTI - 6 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sarbatorile de iarna sunt un motiv de bucurie pentru fiecare dintre noi. Sa nu mai vorbim ca abia acum incepe sezonul cadourilor, acea perioada in care trimitem zambete si iubire folosind pe post de masageri cadourile.

Belher

Belher

Totodata, nu trebuie uitat nici faptul ca aceasta perioada este ideala pentru a ne face chiar noua un cadou. O schimbare a look-ului este bine venita acum, iar echipa Belher se poate ocupa de acest lucru. Saloanele Belher , pozitionate in locatii tinta din Bucuresti ( Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, parter, sector si Mall Baneasa SHopping City, etajul 1) sunt locurile care merita sa fie vizitate de catre cele ce isi doresc sa faca o schimbare in ceea ce priveste look-ul inainte de sarbatori.

Saloanele Belher – locul in care orice schimbare este posibila

De la tuns, coafat, suvitat si vopsit integral si pana la decolorarea parului si tratamente diverse pentru acesta, echipa Belher le poate realiza pe toate cu mare usurinta. O schimbare in ceea ce priveste look-ul este bine venita acum cand sarbatorile de iarna sunt aproape.

Pentru ca toate aceste sarbatori vin si cu petreceri de celebrare la pachet, o schimbare totala poate fi elementul cheie, ce poate propulsa pe oricine in centrul atentiei.

O programare pentru tine si una pentru prietena ta

Cadourile de tipul accesoriilor sunt deja trecute in registrul clasic. Tot mai mult in atentia femeilor se numara cadourile de tipul programarilor la salon. Sunt o incantare, in special pentru acele femei care nu au timp sa isi faca singure o programare. Echipa Belher este mereu aproape de cele ce vor sa arate inedit in perioada sarbatorilor.

Nu trebuie uitat nici faptul ca Belher, pe langa faptul ca dispune de o echipa profesionista in ceea ce priveste realizarea coafurilor de orice fel, este si un magazin cu peruci, extensii par natural 100% remy, dar si extensii din fibra sintetica . Schimbarea nu trebuie sa vizeze in mod direct scurtarea lungimii parului, ci poate fi de tipul aplicarii unor extensii sau a unei peruci inedite prin simpla sa prezenta.

Supriza de la Belher!

Din luna decembrie, Belher pune la dispozitia celor interesate carduri cadou cu discount de 10% pe toata perioada lunii decembrie. Mai multe despre acest discount se regasesc pe belher.ro .

Taguri: belher.robelher