Scutecele potrivite? - ce spune Nichiduță, magazin specializat în articole pentru copii?

BUCURESTI - 17 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O etapa fireasca in dezvoltarea copiilor este cea in care renunta la scutece. Nu exista o perioada prestabilita pentru asta si nici nu constituie un motiv pentru a face competitie cu ceilalti copii. Este un aspect pe care trebuie sa il inteleaga toti parintii, in sensul ca fiecare copil are ritmul sau natural de dezvoltare, inclus fiind acest aspect.

nichiduta.ro

nichiduta.ro

Mersul la olita asadar isi are inceputul la o alta varsta in cazul fiecarui copil. Pana in punctul acesta insa, parintii trebuie sa le asigure celor mici tot confortul de care au nevoie, pe langa grija naturala de a le inlocui scutecele oricand se cere.

Din randul optiunilor pe care acestia le au la dispozitie, portofoliul cu care ii intampina magazinul online Nichiduta este un reper la capitolul scutece. Mai ales ca prima perioada a vietii bebelusilor este una deosebit de aglomerata pentru parinti, alternativa propusa, cea de a comanda online, este cu atat mai dorita.

De unde cumparati scutece online pentru copii? De la Nichiduta.ro , pentru ca produsele disponibile aici sunt pentru toti. Suficient de diversificate pentru a acoperi nevoi distincte, acestea se deosebesc si prin intervalul flexibil de preturi la care sunt disponibile.

Scutecele de la Nichiduta, pentru confortul deplin al micutilor

Scutecele textile, cele ce pot fi refolosite, dar si cele de unica folosinta sunt optiuni dintre care pot alege parintii interesati. Individuale sau in seturi cu un numar diferit de piese, scutecele de pe Nichiduta.ro sunt special selectate pentru a asigura buna dispozitie si confortul bebelusilor. Spre exemplu, cele din linia Muumi, fiind scutece finlandeze eco, sunt preferatele parintilor care sunt deosebit de atenti cu pielea sensibila a copiilor.

Scutecele museline din bumbac sunt un alt exemplu de produse ce incanta parintii si deopotriva pe cei mici. Cei care doresc sa le induca celor mici o stare de bine deosebita se pot orienta catre acele scutece cu imprimeuri colorate si vesele. Sunt fine si usoare, deci nu vor fi o povara pentru bebelusi.

Recomandarea specialistilor Nichiduta.ro cu privire la scutece este de a le alege intotdeauna raportat la varsta, respectiv la greutatea copilului. In acest mod vor sti ca sunt potrivite pentru acesta si ca nu il vor incomoda.

Linia Huggies spre exemplu este un reper pentru publicul larg. Sunt scutece deosebit de usor de folosit, ce imbina materiale clasice si moderne, precum bumbacul organic in exterior si o suprafata absorbanta deosebit de soft in interior. Umezeala este eficient absorbita, iar pielea bebelusului poate respira natural tot timpul.

Din preferatele parintilor sunt acele scutece care au banda pentru talie, ideale pentru a le fixa fara grija ca se pot desprinde. Cele moi si elastice sunt favoritele lor si e de inteles de ce este asa. Pana in momentul in care copii se deprind cu olita, misiunea de a face achizitia scutecelor potrivite este prioritatea lor. Oricine doreste sa aiba siguranta ca a ales intelept poate plasa deja comanda dorita din cadrul magazinului online - nichiduta.ro.

 

Taguri: nichiduta.ronichiduta